- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
A Symbian egy nanokerneles real-time OS, ami önmagában folyamatirányításon meg egyéb, RTOS-t igénylő dolgokon kívül nem sokra jó, az S60 (UIQ/MOAP/etc) nélkül nemhogy félkarú óriás, inkább egy fél óriás, és abból is inkább az alsó fele. Gyakorlatilag mint felhasználó, nem is érintkezel vele semmilyen formában.
A Symbian OS Architecture Sourcebook (Google első találata a könyv PDF formában) mindent leír ebben a témában, szerintem egy érdekes olvasmány, dehát én kocka vagyok
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
azzal nincs is gond. az szerintem is jó.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
de ez most olyan, mintha egy wimo-ról szóló vitában úgy érvelnél a wimo mellett, hogy a wince pedig használható és nem olyan rossz. az SF óta mondjuk a symbian lényegében egyet jelent az S60-nal, mert a többi shell-t legyilkolták szépen, és ezért van problémája sok embernek vele, mert pont a kevésbé jó rendszert tették meg fő vonalnak, jelenleg ugyanis szinte egy-az-egyben az S60 jelenit a SF rendszerét.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
nem az alappal van gond, hanem ahogy azt már 25 millió alkalommal leírták sokan, a kezelőfelülettel, mert az nem felhasználóbarát, és elavult. Itt ha jól látom, pont ezen változtattak.
-
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
Azért remélem az 5. hozzászólást is olvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest