Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
válasz
Szabi1987
üzenetére
Így legalább lehet belőle házat építeni. Mindegyik fantáziátlan, ótvar kocka

A belső biztos ott van, de hát... ha most ezt kiraknák előttem pl. egy hazai kereskedésben azt mondanám az eladónak, hogy tegye egy zsákba, és majd amelyiket kihúzom az jó lesz... feltételezve, hogy nincs más telójuk, és nekem égető szükségem van egyre abban a pillanatban - különben elküldeném a francba
-
Szabi1987
aktív tag
Mind tökugyanolyan

-
-
Egy WVGA-kijelzős darabot elfogadnék...

-
Zsolthy
csendes tag
Nekem negyon bejön a kockadizájan, letisztult formalivág. nem úgy néz ki mint a nálunk forgalmazott telók amik úgy néznek ki mint 1 félig használt szappan. ha lenne gsm belőle akkor már nekem is lenne itthon 1.
-
-
kornél1
aktív tag
kissé hasonló a formaterv mindenhol

-
wolruf
őstag
Amikor kint voltam először japániában, volt nálam egy 6600-as Nokia. Csak úgy pislogtak hogy hű meg ha, holott a készülékeik már fényévekkel többet tudtak.
Most, amikor kimentem a 6280-asommal, a külseje már nagyon tetszett nekik (már aki látta). A jó az, hogy immár ezek a 3G-s telefonok is használhatók ott kint egy-két szolgáltatónál, a rossz az, hogy szinte egyik sem hoz be külföldi készüléket, leginkább a saját, kártyával egybeépített gépeiket nyomják fillérekért.
Tényleg a divat náluk a nagyméretű, lapos telefonok megléte, vagyis inkább a más típusok meg nem léte. Nekem mondjuk tetszenek az ilyen külsővel rendelkező gépek. -
Wyco
aktív tag
-
brumesz
aktív tag
nem izgat hogy hogy néz ki de azt a kijelzőt szívesen megnézném élőben..miylen procc lehet bennük?gondolom nem egy 208 mhz omap

-
tailor
őstag
Annyira semmitmondó formájúak, hogy ihaj... Japánban miért nem kell a külső kijelző?
-
mark75
senior tag
milyen különbözöek formára
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)