- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Mi az, hogy ha a fejlődés olyan irányba menne el? Milyen más irányba menjen el az adatátviteli technológiák fejlődése? Mi köze az akkumulátoroknak meg a mobil rendszereknek ehhez a hírhez? Vagy ez az NTT docomo álljon be akkukat fejleszteni? Az 5G is ki fog elégíteni valódi igényeket, majd a jövőben. Nem értem hogy lehet erre azt mondani, hogy felesleges. Ott írják a cikkben, hogy a 4K videókhoz kelleni fog az ilyen sávszélesség. Akkor mi ezen a felesleges? Ja, hogy a 4K is felesleges... Van olyan mobil ami már most tud 4K-ban felvenni, akkor vajon mi lesz 7 meg 10 év múlva? Remélem akik ennyire kardoznak ez ellen, azok ott ragadnak a 25-ös T-home, meg a 7,2-es dominó napi netnél 7 év múlva is. Valószínű a ph mobilnézete akkor is gyorsan betölt majd 2G-n. A többiek meg majd küldözgetik 5G-n a 4K-s videókat a mama hajlított 120 colos 4K-s tévéjére az unokákról.
-
skylinelaca
senior tag
Pont azt írtam h mobilon nem látom értelmét. A 4G-nek "kamuzott" dolognak meg az a lényege ,hogy ehhez amit mutattál, nem kell helyhez kötve lenni. Nekem van Telenoros hipernetem, elég jó dolog hogy akárhol vagyok a városban (jó nyilván nem a metró, bár már lehet hogy ott is) mindenhol megvan ez a 20/5. De az biztos hogy soha nem fogok olyan tartalmakat nézni ami indokolná az ennél nagyobb sávszélt. De biztos van aki fog, mert majd megteremtik rá az igényt
Új hozzászólás Aktív témák
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple USB C kábelek - Új
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged