- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
mexicanraven #5 üzenetére
nem is az a bajom, hoyg 8 év alatt lestrapáltam, hanem az, hogy nincs mire váltanom. Kösz a tippet, K350 nem rossz, de még ki kell próbálnom mennyire szokom meg a domborművet...
-
bullseye
addikt
Egérben én is elégedett vagyok. Régi logi-s vagyok, már az ezredfordulón az ő rádiósukkal nyomtam. Az első lézeregerüket (asszem MX-1000) használtam 4-5 évig, de a töltő csatlakozója kikopott, vagy mi, nehéz volt boldogulni, vettem egy MX1100-t, pár hónapon belül elromlott az egyik gomb, jött a Logitech féle garancia, és vele egy Performance MX. Na ez is elég kellemes...
Viszont billentyűzetben kicsit csalódtam. az angol Internet Navigator multimédiás billentyűm lassan 8-9 éves lehet, szétkopott, szétesőben, stb. kéne valami új, de már a bal görgőről is nehéz lemondanom, MM gombokhoz ragaszkodom, és az ins-del hagyományos kiosztáshoz is (kis entert már elviselem, ha muszáj) Na ilyet nem találtam
nincs valakinél egy bontatlan internet Navigator?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest