Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Mutatós.
-
mumk1
addikt
válasz
zsirfecske #23 üzenetére
Én Steelre várok. Nem jeleztek semmit, hogy bármi hiányozna.
Ezt válaszolták utoljára, még augusztusba:
Thanks for writing in.Pebble Time Steel is shipping. As we’ve done in the past, Pebble Time Steel production and deliveries will ramp up as fast as possible, in a way that preserves the highest quality of the final product. There are five distribution centers around the world from which rewards will be shipped. Unfortunately, we cannot guarantee that orders will go out in exact backing order due to the logistics of the various international warehouses.
As soon as your Pebble Time ships, you will receive an email containing your tracking information. We expect to have tracking numbers for all backers of the Pebble Time Steel rewards no later than the end of September (sooner, if we can)
Viszont már lassan november közepe....
-
Kékes525
félisten
Nekem nem tetszik, de a kijelzője jónak tűnik.
-
TTTotya
senior tag
Na, "hál' Istennek", hogy sikerült árban is felnőniük a nagyokhoz, így legalább az ár-érték arány itt is ment a kukába, annak ellenére, hogy az e-ink nagyon jó ötlet a kategóriában.
-
BatchMan
senior tag
Hát ez úgy lett kerek, hogy a vastag kávával letakarták a felesleget
-
HaZse
őstag
Jól néz ki, de még mindig felesleges termékek szerintem.
"64 színárnyalat" nem inkább 64 szürkeárnyalat?
-
guriga1234
addikt
Ha ingyen adnák sem kéne. Egyszerűen ronda.
-
doongoo
addikt
time-mal összevetve a round az alábbiakban nyújt kevesebbet:
- akksiidő
- vízállóság (round csak fröccsenés ellen vdett, míg a time 30 méter mélységig vizálló - új ISO szabvány szerint, azaz igazoltan vízálló) -
tomatos
aktív tag
Én egy ilyet fogok venni majd, szerintem ez sem rossz, főleg ennyiért:
SMA-Q with Sharp memory color eink display - 30 day battery -
consono
nagyúr
-
tothmaxy182
őstag
Rakhattak volna rá még kisebb kijelzőt, ez túl nagy átmérőjű...
-
consono
nagyúr
válasz
zsirfecske #3 üzenetére
Ráadásul most akciós is a steel, $149, ha jól emlékszem. Ja, nem, a sima Time akciós... Mondjuk ugyan annyiért én a Roundot választanám, nem a Time Steelt, de ez ízlés kérdése.
-
zsirfecske
addikt
szép, de a time steel 5x tovább bírja akksival, kár érte.
-
Norb€€€
aktív tag
Én nem értem a többi gyártó miért nem kap rá az e-ink kijelzőre az okosóráknál. Ekkora méretben pont elég, a válaszidő egy órához bőven jó, keveset fogyaszt, napfényben is jól látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged