- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
Stanley-B. #84 üzenetére
Ezt nehezen tudom elhinni két okból is:
1; semmi más nem erősíti ezt meg
2; aki megerősíthetné az maga az Apple lenne, de valami miatt ők sem dobálóznak a számokkal (konkrétan semmit nem mondanak) -
ZooLee
senior tag
válasz
Stanley-B. #63 üzenetére
Szerinted az Apple CFO-ja hazudik a számokról?
Az is kiderült, hogy nagy bullshit volt a kezdeti lelkesedés után drasztikusan csökkenő eladások, ugyanis júnusban kelt el a legtöbb Apple Watch [link]
Szerintem sem hazudik, csak nem értem, hogy ha tényleg minden fasza, akkor miért nem volt szép "New (amazing) category: The Watch" diagram a mindent le/megdöntő számokkal, amit - ha úgy vannak az adatok, ahogy írod, nem néztem utána - igencsak jól esett volna a konkurencia és az "elemzők" orra alá dörgölni, hogy "látjátok, nem hittetek benne, mégis megcsináltuk". Ehelyett besöprik egy gyűjtő kategóriába (egy szintre a "Apple-branded and third-party accessories" cuccokkal???), nehogy véletlenül pontos adatokat kelljen közölni? Szóval ez nem stimmel nekem... Ebből nekem az jön le, hogy nem büszkék a számokra, hanem inkább csak mellékesként próbálják kezelni.
Másrészről, ha megnézed a diagrammokat a cikkben, azért elég durva, hogy a 2,9mio eladott darabból 1,5mio-t az első napon adtak el (aminek a felét az első órában)), utána csak "csordogált" a többi. (Tudom, más gyártó a földhöz verné a seggét örömében ilyen "csordogálástól" de most itt a (piac és az "elemzők" által) rekorddöntögetőnek várt Apple Watch-ról van szó.
-
lorinser
senior tag
válasz
Stanley-B. #54 üzenetére
Na ez az, hogy csak a rajt volt erős, a lendület már elfogyott.
Az is érdekes, hogy az Apple most sem közölt adatokat csak jó szokásához híven süketel és betette az egyéb kategóriába. -
lorinser
senior tag
válasz
Stanley-B. #50 üzenetére
"miért nagyra nőtt telefon? azért mert te azt mondod?" - ARM proci, OS, RAM mérete (bár ettől még nem mondanám nagyra nőtt telefonnak).
"A legminőségibb tabletre optimalizált alkalmazások egyértelműen iPaden vannak." - csak hogy egy Surface-re teljes értékű Win programokat telepíthetsz, nem "tabletre optimalizált alkalmazásokat". Bár a Surface-el ezt is megteheted
A Surface azért fogy szarul (bár folyamatosan egyre többet adnak el belőle) mert nem országban árulják.
"Ja és teljesértékű gépnek használva alap feladatokon túl nem elég erős." -
gondolom ez csak vicc akart lenni (vagy a hőség számlájára írom). Még is mire nem elég egy i3-as proci 4GB rammal de főleg egy i7-es 8GB rammal.?
"szvsz semmire sem jó konstrukció" - még szerencse, hogy ez csak szerinted van így.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #63 üzenetére
Nem ezt mondtam. Annyit irtam, hogy a Watch nelkul is hatalmas bovulest vartak az elemzok.
Ellenben kar, hogy ertelmetlenne tetted a vitat a fosozassal. De hat mit is vartam?Nem Apple = fos, vilagos.
joey20: Az iPhone es az iPod b.szott jo, a Watch viszont egy ertelmetlen kutyu (es lassan az iPod is az lesz). Igy megfelel?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #52 üzenetére
Nem beszelhetunk, mert iden a Watch nelkul is oriasi novekedes volt/ lett volna a piacon. De azert nice try.
-
ZooLee
senior tag
válasz
Stanley-B. #54 üzenetére
ha számításba vesszük, hogy új termékkategóriáról van szó,
Milyen új termékkategóriáról??? Gyakorlatilag már mindenki letette a magáét ebben a kategóriában, mégha csak tapogatózás jelleggel is, van, aki már a többedik (második, harmadik?) generációt...
Pont hogy késve léptek be a piacra, és nem is egy világmegváltó készülékkel, hanem egy szépen kivitelezett, de átlagos tudású és leginkább láthatóan kiforratlan kütyüvel... -
Wesder
titán
válasz
Stanley-B. #57 üzenetére
Aztàn ràjöttek hogy ez sem ér többet màs okosòrànàl mert, többet akartak kihozni belőle, mint ami valójában lenne.
-
Wesder
titán
válasz
Stanley-B. #54 üzenetére
Megvették az almàsok a hype miatt, nagy kaland, ràadàsul màs óràt nem hasznàlhatsz szifonnal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest