Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
LOL, mégis ezek mit képzelnek?! Ebből kb. semmi nem lesz, a notebookoknak vékonynak és dizájnosak kell lenniük, nem pedig használhatónak!
-
pengwin
addikt
-
Dr. Akula
félisten
Sztem semmi gond a gumikupakkal, Mondom ezt úgy hogy 2 mechanikus (Corsair K95, Logitech G613) van nálam. Amiben szarabbak az a kevesebb egyszerre lenyomható gombok száma, de ez meg odafigyelés, vagyis elektronika kérdése, nem a lenyomószerkezeté. A Primo pl, na annak szar volt. Meg a ZX Spectrum gumiszarjai. Ezekhez képest itt már szinte semmi eltérés nincs.
BTW, az MX Speedtől agyfaszt tudok kapni ha gépelni kell. Elég csak ránézni egy mellette lévő gombra, már lenyomódik, állandóan javítani kell a beírt szöveget.
-
beef
őstag
Azért így 30(?) évnyi fejlesztés után végre van laposabb billentyűnk. Szerintem ne rohanjunk ennyire

-
Hg3X
tag
Na ezt szívesen kipróbálnám majd, kíváncsi leszek az eredményre.

-
Tin
veterán
nekem bejönne egy low profile desktop billentyűzeten. a mechákkal az egyetlen gond, hogy túl magasak.
-
Pxs
aktív tag
-
Cs1csó
titán
Ahogy Pöttön írta, szokni kell, az elkényelmesedés is sokat számít. Anno én a középiskolában tanultam a 10 ujjas vakon gépelést még mechanikus írógépen az utolsók között voltam akik még ezen tanultak, más a hozzáállásom a gépeléshez mint aki csak PC-n pl. membrános billentyűzeten tanult meg gépelni.
-
bencze
senior tag
csak annyit kérdeznék mikor lesz thinkpad x szériában?

-
copass
veterán
meg kell szokni hogy van visszajelzés, feltéve ha taktilist vettél.
nekem megváltás a mechanikus billentyűzet a gumidómos után, cherry mx blue-m van.
eleve c64-en kezdtem sokat kódoltam, rajzoltam, utána voltak az ibm model m rugós mechái amik viszont kemények voltak, majd a gumidómos tucat billentyűzetek ami minden volt csak jó nem. -
Pötyi
őstag
Amikor megláttam a hírben azt a kereszt alakú gomb-erősítést, elsőre azt hittem, hogy ez valami elsősegély-doboz informatikusoknak.

-
kiliman
tag
Lehet a rosszhoz is hozzálehet szokni, sok évnyi macbook klaviatúra használat után vettem egy mechanikus billentyűzetet. Nincs mindennapi használatban, de akárhányszor ahhoz a géphez ülök, egyszerűen nemtudok rajta gépelni
, mindent félreütök, játékokban se találom úgy a gombokat. -
Tikakukac
titán
Tippelek: gémer vasakban lesz, üzleti gépeknél marad a betonkemény "mekkvagyok, tutira" érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ilyen tempóban haladnak, kicsúsznak a kanyarokban