- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Ilyen gondom nem volt. 29 fok van a lakásban, 54 fokos a processzor (800Mhz-en). De kis fordulatszámon megy a ventillátor. A nappali zajban ez nem gond, de éjjel ez is tud zavarni.
Sajnos elég kebvés a hely a gépben levegőnek a DVD író is csak 9,5 mm-es, nem a hagyományos 12mm-es notebook odd. -
Macilaci457
őstag
válasz
VaniliásRönk #15 üzenetére
Köszi. Amúgy mi a f€n€ az a DTR meg TVR?
-
Macilaci457
őstag
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
CardBus ventillátort hol lehet venni? Érdekesen hangzik.
Bár azt olvastam, hogy az új gépek csak akkor adnak tápot a PCMCIA-nak, ha van adatforgalom, és így nem kapcsol be. Nálad hogy van ez? -
Macilaci457
őstag
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
Már nem nevezném magam kezdő felhasználónak
, de még mindig jobb filmet nézni a kanapén, mint az íróasztalnál. Nem feltétlenül ölben van a gép, csak az ágyon. Különben meg minek notebook, ha otthon csak az íróasztalon ül?
Mobil az itthon is, nem csak a táskában.
-
Macilaci457
őstag
NHC-vel az a bajom, hogy nem mérte folyamatosan a hőmérsékleteket, így megvárta míg felforrt a processzor, aztán 100%-on felpörgött, lehűtötte, mikor már 3 perce tök hideg volt, rájött hogy nem kell, és kikapcsolta... ez így használhatatlan volt. Nem tudtam sehogy megoldani az újabb verzióval, pedig volt direkt a gépemhez való beállítás.
-
Macilaci457
őstag
Én nem úgy gondolkodo, hogy ez csak hűtő. Ha szeretsz netezni az ágyban, fotelban, stb, akkor kell valami merev alátét, hogy tudjon szellőzni a gép. Erre pont jó.
A notbook hűtésével sokat nem lehet kezdeni, bár én hiányolok egy extra lassú ventillátor fokozatot, ami hangmentesen tudna folyamatosan menni, akkor nem kellene időnként jobban megpörgetni, máskor meg áll.
Nekem az asztalon egy léc emeli meg a noti hátulját, hogy jobban tudjon szívni a ventillátor.
-
Macilaci457
őstag
Ajánlani tudom. Nekem egy kisértetiesen hasonló van, amit iTray-nek hívnak. [link] Csak abban nincs ventillátor. Már vagy 2 éve használom.
Nyugodtan, biztonságosan lehet vele ágyban DVD-t nézni, vagy bárhogy, ami nem az asztalhoz közöttséget jelenti. (a fenti linken vannak illusztrációk, hőfénykép, miegymás)Azt azért ne vegyétek komolyan, hogy nem kapcsol be a noti ventillátora, mert itt a szellőzést biztosítod, az pedig a processzormag hőmérsékletétől függően kapcsol be. Viszont hatékonyabban hűti, így talán rovidebb ideig kell bekapcsolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest