- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"mit tudunk a két gépről a specifikációkon kívül?"
Mit allitottam a gepekrol, ami ne lenne benne a specifikaciokban?... Oke, az nincs odairva, hogy a Presario tejfolospoharmuanyagbol keszult, de az arabol ez egyertelmuen latszik, csodak nincsenek, ebben az arkategoriaban mind ilyen.
"a hosszú üzemidő általános használat mellett (pl netezés, szövegszerkesztés stb) pedig kis túlzással eddig is megoldott volt az atomokkal, arm központi egységekkel."
Ugye te is eszrevetted, hogy hirtelen temat valtottal?
ARM CPU-s netbook meg eddig nem volt, ebben tobbek kozott az a nagy szam, hogy ez az
"max teljesítményben és/vagy árban tűnhetne ki a többiek közül"
A fentiek fenyeben nem igazan errol van szo
"az ellenpéldának felhozott presario mindkét szempont alapján versenyképes vele"
Ezer masikon meg csunyan elverzik, ahogy mar egyszer irtam
Az a konkret gep tenyleg surolja az ipari hulladek kategoriajat, nem veletlenul fikaztak.
-
dabadab
titán
Ebből is látszik, hogy a teljesítmény nem minden. A szóbanforgó Presario a lényegesen rövidebb akkus üzemmódon túl nehezebb, ormótlanul nagy és nyilván a legalja anyagokból készült, ami a nagy mérettel kombinálva nyeklő-nyakló, törésre és repedésre hajlamos házat eredményez.
Szóval az a hordozható kütyü, amit súlya és mérete miatt nehézkes hordozni és amúgy sem bírja az ezzel járó mechanikai terhelést plusz gyorsan lemerül, az tényleg nem egy jó hordozható kütyü -
dabadab
titán
Csak én asszociáltam a címről a Compaq Armadákra?
Érdekes lesz látni, hogy hogyan fognak teljesíteni a piacon a nem x86-os cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest