- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
rootkiller #36 üzenetére
Ez kellett ide, mint egy falat kenyér
-
Peterson_
addikt
Természetesen.
Természetesen a szuflával kapcsolatosan pontatlanul fogalmaztam így félre is értettél
A szufla alatt a teljesítményt értettem, nem az akkut mert bizony rendesen lecsippent a CPU teljesítményéből.
Note3-nál teljesen észrevehető a jelenség, és ahogy utánajártam G2-nél is tapasztaltak hasonlót, és mivel ebbe is azonos SoC kerül, itt sem lesz másként.
Tehát hiába a nagyobb teljesítmény a szintetikus tesztekben, ha valós terhelésre(pl játék közben) ugyanúgy leveszi a teljesítményt.
Pontosan nem értem, a mikéntjét,mert nem ástam bele annyira bele magam a SoC-ok lelkivilágába, mint Ti, de létező dologról van szó és én erre alapoztam a véleményem.
Ezt nem szeretem ebben a felállásban, mert gyakorlatilag az egyik legerősebb telót vettem meg, de mégsem.
Igaz, így még mindig jobb, mint mondjuk egy Tegra3-mas Hox, ami egy Subway Surferstől sütővé avanzsál.AS:
-Nem rossz, viszont működési sebességben tényleg nem látni különbséget.
Ezért mondtam, hogy nem igazán értem a feljebb felhozott "gyorsabb felület" dolgot. -
Peterson_
addikt
válasz
dilajoska1 #25 üzenetére
Úgy igen, mert érdemes lehet.
Viszont az eddig kiszivárgott infók alapján nem úgy tűnik, hogy így lesz.
Akkor meg már olcsóbb alternatívaként billenhet a mérleg nyelve pl egy G2 felé is. -
Peterson_
addikt
válasz
dilajoska1 #23 üzenetére
Persze, elég, a legtöbb embernek is az.
Mindenesetre egy fullHD-t mellé dobsz, akkor már bizonyára látszik a kettő között a különbség, még akkor is, ha-ahogy már mondtam is- nem is látványsan.
Az kétségtelen, hogy mellette tényleg jó hatással van a teljesítményre, üzemidőre, csak akkor ezt beletehették volna mondjuk egy s4 féle házba.
Nem hinném egyébként, hogy ez különösebben veszélyt jelentene a Notára nézve,mert ha csak magamból indulok ki, biztos nem cserélném le erre, akkor sem, ha lényegesen olcsóbb.
Pluszt nem ad hozzá semmit, inkább csak kicsit megmetszették, annak ellenére is, ha a gyakorlatban vannak pozitív hozadékai is.
-Arról nem is beszélve, hogy használtan mennyit buknék rajta, ez meg nem lesz olyan hű de olcsó. -
Peterson_
addikt
válasz
dilajoska1 #21 üzenetére
Köszönöm az tájékoztatást, bár én említést sem tettem a felbontásról.
Ha már itt tartunk, ekkora méretben, azért már feltűnhet, ha nem is látványosan -
Peterson_
addikt
Ezt én sem igazán értem.
Miben gyorsabb?
A Note3 sem az a tipikus laghalmaz, 4.4 óta meg csak gyorsabb lett.
Egyébként a benchmark meg mindig sokadrangú szempont a jóízlésű embereknél szvsz.
Ha snapit raknak bele, akkor meg úgyis lerántja itt is a szuflát ahogy melegedni kezd, szóval nem kell kikiáltani a nemlétező kiskirályt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest