Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Totheground #667 üzenetére
"illetve amit mas, nem geek felhasznaloktol hallok."
És mit mondanak a nem geek felhasználók? Szép vagy csúnya a notch?
-
törölt tag
válasz
Ezt nagyon erős barokkos túlzásnak vettem. Esetleg 10 Samsungra, jut egy iX. Azt el is hinném. De hogy az emberek annyira kő gazdagok lennének, hogy iX-el rohangáljon 10-ből 9, azt bocs, de nem hiszem el...
És hogy még inkább engedjek az általad hozott "statisztikából" 10 másik telefonra jut 1db. iX. Még ezt is hajlandó lennék elhinni. Pont a Samsung az a cég, ahol minden megtalálható, az olcsótól az rohadt drágáig. A maradék űrt tölti ki az egyéb kínai gyártó, és elvétve van egy-két Sony.
Kuriózummal akartok futkosni? Vegyetek Sony-t.
Sőt... A metrót hozod példának, ahol csak tehetős emberek utaznak, mert van pénzük bérletre.
Aha...
De végül is mindegy. Engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy kinek milyen telefonja van. Főleg nem izgat, hogy a gyártónak mekkora a haszna. Jobban érdekel az, hogy ha lecserélem a készüléket, akkor az milyen lesz, tudom-e kompromisszum mentesen használni. Sajnos a trend az, hogy egyre inkább nem. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Lehet, hogy fórumokon tényleg fel van fújva egy kicsit. Majd az eladások eldöntik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- EAFC 26
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Küszöbön az androidos PC-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest