- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
Szerintem a notch nem is szep es nem is hasznos. a sarkokban csak a statuszbar fer el semmi mas ... értjuk h a dolgok az alatt kezdodnek es nem a kijelzo alatt es igy nagyobb a kijelzo viszont akkor sem szep. lasd mi mix 1,2 . na azok formak. nekem ne legyen semmi extra a kijelzon, a samu edge megoldasait sem birom elviselni...
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
De most nem az iX megoldásáról van szó, mert az őszintén nem igazán érdekel, nem a notch miatt nem veszek szifont, hanem mert marha drága és nem szeretem az iOS-t. Maga a kialakítás amúgy egy jó ötlet volt, mert ahogy régebben volt egyértelműen beazonosítható sziluettje, úgy most is egyedit kapott, egészen eddig. Mert most mindenki erre akar hasonlítani, ésavatatlan szem elsőre nem biztos, hogy megmondja az eredetit.
A probléma azzal van, hogy az Android állapotsáv ezek szerint sokkal több funkcióval bír, mint iOS-en, lehet oda tenni állandó ikonokat (időjárás, billentyűzet, stb értesítése), órát, állapotjelzőket és persze az alkalmazások értesítéseit. Ez mind nem fog kiférni, ha középen elvesznek egy darabkát a notch miatt. Akkor sem, ha a Google majd beteszi az AOSP-be, attól még nem fog ugyanannyi információ kiférni kisebb helyre.
Mondjuk az meg az én személyes problémám, hogy az állapotsáv tök rossz helyen van fent, a képernyő legnehezebben elérhető részén. Főleg amióta nagy telefonok vannak, azóta nem értem, hogy minek erőltetik továbbra is oda. Alulra kellene az összes vezérlőszerver és interakciót igénylő elemet tenni, mondjuk középre egy multifunkciós gombot a három külön gomb helyett, és mellé az állapotjelző dolgokat, hogy alulról húzza fel az ember, ne a felső részért kelljen nyújtózni.
-
Straw
senior tag
válasz
Parallaxis #49 üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy ezt képtelenek felfogni páran. Páran?!
Azért itt annál kicsit nagyobb számról van szó szerintem. Ha csak a HSZ-eket nézed eddig nem igen volt aki egyet értett volna veled a túl lógás extra kijelző feature témában.Egyébként baromira mindegy hogy honnan nézzük, hogy kitakar-e vagy sem, kicsit sem elegáns, az meg hogy a rendszer nincs rá felkészítve.... ideális esetben nem is kellene hogy fel legyen, mert csak a zug kínai gyártók másolnának mint mindig, és ahoz nem kell a gugli, főznek azok saját romot. De ez nem egy ideális helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest