- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Johnny_vT #1083 üzenetére
Nem találtam hozzá kérdőívet, de én és 18:9 vagy nagyobb arányú telefonnal rendelkező ismerőseim mind "belenagyítanak".
Ezek után tényleg nem értem mi a gondjuk a notch-al mikor az alig takar ki valamit egy ehhez képest és még azt is csak a széléből
És igen, ezesetben a notch a legnagyobb problémád ahogyan azt be is mutattam egy korábbi AutoCAD-es rajzon:
Azt nem értem, hogy a rajzoddal pont engem igazolsz és mégsem akarod elismerni
Tekintve, hogy a rajzon is kiválóan megmutatod, hogy a notch-os kijelzőn pont ugyanaz látszik, mint a simán, csak van egy plusz területe is.
Mondjuk azt kihagytad, hogy 16:9-es aránynál a lejátszó ki tudja úgy is tölteni a képet, hogy a szigetet figyelmen kívül hagyja, szóval semmi hátrány nem ér.Ezt kérlek magyarázd meg, mi értelme lenne pont arányosan két félre bontani, hadd nevessünk közösen!
Minek fejtsem ki? Itt a cikkírók már párszor kifejtették..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő