- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
Ki kell, hogy ábrándítsalak! Az egyik barátomnak, a legnagyobb Thermalright procihűtője és Thermaright northbridgehűtője van és tuningnál nem tudja megfogni már a rendszert.
Vagyis megtudná üvöltő ventikkel...
Az új X38-as lapok északi hídja rettenetesen melegszik, a Quad procik is. Léghűtéssel esélytelenek. -
JoeYi
őstag
Ahoz kellene egy BTX-es ház. Olyanom még egy darabig nem lesz. Már a táp árát is kicsit sokalltam, de megérte, szóval utólag nem bánom. Ha esetleg tönkremegy, na azt bánni fogom, de nagyon bízok benne, hogy nem fog. kopkop.
Egyébként kipróbáltam, hogy a proci és a táp közötti részt elfedtem egy papírlappal, de hatása nem volt, a proci és a táp is ugyanolyan meleg maradt.
Azt is kipróbáltam, hogy a táp hátuljára raktam a ventillátort, de úgy "csak" 12 fokot hűtött (kifele szívta a meleget). Szóval maradt ez.
-
Mazsika12
csendes tag
Elvileg lehet hogy jó felülre helyezni , ugyanakkor nekem az 500W -os Antec Phantom passziv táphoz adott leírásban semmi ilyet nem irnak, pedig ilyen részletes manuált még életemben nem láttam. (Oldalakon át vannak külöbözü fesz. és egyéb diagrammok. stb).
A félősekenek van a 3 állású venti kapcsoló. Most külön megnézetem mit írnak erre:
1 "high perfomance" 40 fok, 2 "Quiet computing" 47,5 fok 3 "Virtually silent" 55 fok
Az egyest ajánják a gamerekenek. Gyárilag a 3-ra van állítva, én úgy hagytam. Talán nyáron egyszer bekapcsolt amikor több órán keresztült rendereltem vele. Szóval ha jól van megépítve/méretezve a cucc szerintem akárhova tehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest