Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Avicularia

veterán

válasz jozsi252 #14 üzenetére

Ilyenkor nem sokat gondolkodik az ember, gondolom a motoros lerúgta a tükrét, ami kiverte a fickónál a biztosítékot és hirtelen idegből ezt cselekedte. Utólag biztos nem így csinálná, de később mindig okosabb az ember.
    Nekem is volt ilyen szitum, elborult az agyam mikor egy f@szkalap el akart ütni egy közlekedési vita után. Utánamentem és jól elvertem, eltörtem az orrát, orrán-száján dőlt a vér, utána már nem volt olyan nagyfiú. Verekedés közben én is megsérültem és az idióta feljelentett aminek az lett az eredménye, hogy nem sértett hanem ő is vádlott lett ugyanebben az ügyben. Súlyos testi sértéssel vádolt az ügyészség, ezt a f@szt meg súlyos testi sértés kísérletével. 5 évig tartott mire az első fokú ítélet meglett, nevetséges a magyar bíróság sebessége.
    Persze utána én is úgy gondoltam, hogy inkább hagyni kellett volna a fenébe, el tudtam volna költeni azt a több mint egy milliót másra is amit ügyvédre utazásra pénzbüntetésre kaptam. De akkor sajnos nem gondoltam át megfelelően a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák