Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Ilyenkor nem sokat gondolkodik az ember, gondolom a motoros lerúgta a tükrét, ami kiverte a fickónál a biztosítékot és hirtelen idegből ezt cselekedte. Utólag biztos nem így csinálná, de később mindig okosabb az ember.
Nekem is volt ilyen szitum, elborult az agyam mikor egy f@szkalap el akart ütni egy közlekedési vita után. Utánamentem és jól elvertem, eltörtem az orrát, orrán-száján dőlt a vér, utána már nem volt olyan nagyfiú. Verekedés közben én is megsérültem és az idióta feljelentett aminek az lett az eredménye, hogy nem sértett hanem ő is vádlott lett ugyanebben az ügyben. Súlyos testi sértéssel vádolt az ügyészség, ezt a f@szt meg súlyos testi sértés kísérletével. 5 évig tartott mire az első fokú ítélet meglett, nevetséges a magyar bíróság sebessége.
Persze utána én is úgy gondoltam, hogy inkább hagyni kellett volna a fenébe, el tudtam volna költeni azt a több mint egy milliót másra is amit ügyvédre utazásra pénzbüntetésre kaptam. De akkor sajnos nem gondoltam át megfelelően a dolgot. -
Avicularia
veterán
1:58-nál még megvan a bal oldali tükre, utána vágás és már le van fittyedve,szerintem a motoros lerúgta neki. Jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged