- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
válasz
donceleger8 #13 üzenetére
Jelenleg egyedül az ezüstből fogyott ki a készlet mindenhol, de a többi szín elérhető. Vigyázni kell a gyanúsan olcsó ajánlatokkal mert előfordulhat köztöttük olyan is ami nem finn gyártmány, hanem valami ázsiai vacak. Olyat is olvastam hogy finn-nek álcázott kínai másolat volt ami látszólag mindenben (doboz-papírok-tartozékok) megfelelt az eredetinek, de ha alaposabban megnézted a készüléket akkor kijöttek az eltérések. Nem tudom hogy ez a jelenség így az "N8 hype" csillapodásával megszűnt-e már.
Olyanról is tudok, hogy hamarosan befejezik az N8 gyártását Finnországban és ezentúl Made in EU felirattal román gyártmányokkal lehet majd találkozni a boltok polcain N8 néven. Nekem a Made in Romania még mindig mérföldekkel jobban hangzik mint a Made in China.
-
Tomcat
őstag
válasz
donceleger8 #8 üzenetére
Az N8-al az X7 még egy rossz vicc keretein belül sem említhető egy lapon. Nagyon de nagyon nem egy kategória a két telefon. Az Ok hogy Made in Finland és nem holmi kínai műanyag vacak mindkét telefon, de mégis más értékrendet képviselnek.
A számomra egyébként szép forma (X7) mögött más előny nem szól mellette csak ellene. Addig amíg nem lesz újra 12MP-Xenon-aluház kombó telefonja a Nokia-nak nekem az N8 marad az etalon.Most tervezem a 4. példány beszerzését, mert eddig 3 különböző színű példány már az enyém.
-
lcee79
addikt
válasz
donceleger8 #8 üzenetére
Kissé túláraztak az X7-est...
nem tudom mi alapján
E6-al jött ki de az is jobb és sokkal olcsóbbBár szerintem 100.000 bármilyen telefonért is drága lenne előfizetésben...
Tolvaj banda ez a T-mobile
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #8 üzenetére
ujnak sem mondhato, en anno a c6-01-et hianyoltam a kinalatukbol, azt vittek volna mint a cukrot.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
donceleger8 #2 üzenetére
Azért jó tudni, hogy a Nokia árpolitikája stabil és rendíthetetlen.
-
mrlujoak
veterán
válasz
donceleger8 #2 üzenetére
Naná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest