- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
van egy nokia 2760 -asom amit el szeretnék adni és szeretném visszaállítani a gyári beállításokat, tehát hogy töröljön mindent
de kódot kér hozzá, próbáltam végigírni 0 -val vagy 1 -essel de nem fogadja el
milyen kód kell oda ?azért ide írtam mert ez volt a legfrissebb nokiás topik
köszi
-
sleszy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne függetleníteni nokia e72-őt? Neten nem találok semmi használhatót. Kérdeztem olyat aki mobil függetlenítéssel foglalkozik de nem vállalta ez a típust. Ha valakinek lenne infója ezzel kapcsolatban akkor kérem h írja le.
Előre is köszi! -
gabi_93
csendes tag
Sziasztok Srácok. Vettem tegnap egy E52-t el is vittem hogy kifüggetlenítsem de nekem azt mondták hogy Magyarországon sehol nem lehet ezt kifüggetleníteni és ELVILEG a Turbo Sim-et sem támogatja. Mi a megoldás? Valaki írjon nekem privit aki tud valamit. Meghálálom valahogy.
-
sz0tyi
tag
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. E72-vel kapcsolatban bármilyen segítséget szívesen vennék.
-
khalim
csendes tag
hi,
e72-t lehet függetleníteni? nem találok megoldást sehol...
köszi
-
FRENK1988
veterán
Még jó hogy IMEI megadós sürgős segítségkérős lesz a topik
Amugy meg én is használok egy ilyen fóliát Nokiában. Semmit nem tapasztaltam belőle. Működik ahogy kell
-
Lucifer666
csendes tag
hello
Nokia 3720 ast lehet függetleniteni? -
Zolibe
csendes tag
Sziasztok! Vettem az acconynak egy Nokia 7020-as telefont ( tudom-tudom randa, ocsmány, de még is... ). Rózsaszín telefon kellett , ez pedig jó árban volt. Na, de nem ez a lényeg! T-mobilos a cucc, garanciás, de nekem Voda kártyához kell. Bróbáltuk TurboSIM-el, nem üzemel mert BB5 SL3-as ( kódot csak a sima BB5-höz találtunk ). Szervízkábelt sehol nem találok hozzá, így egy flash progival sem tudjuk átfuttatni. Van valakinek ötlete?
-
HaliAdi
tag
Na mi történt? Itt megállt az élet? :/
-
HaliAdi
tag
A turboSIM tényleg működik?Mert ismerősöm vett Iphone-ba egyet és nem ment neki... pedig az is benne volt a listában.
-
sysko82
csendes tag
Sziasztok!
A nokia 5000-es telefonom,írtó lassan reagál mindenre,ezen segít a szoftverfrissítés??
Köszi a válaszokat -
borbas85
csendes tag
Sziasztok N97-et lehet függetleníteni?
-
kaller1
veterán
válasz
Beatrix2008 #32 üzenetére
Szia! Nézzál már át ebbe a topikba,és olvass vissza pár hozzászólást: [link]
-
Beatrix2008
csendes tag
Hali!
Hát megjött a Turbo Sim és tényleg igen vékony és valóban be is férne, ha nem lenne rajta egy pici fekete bigyó amitől nem.Az én telóm Nokia 5000 és a kártyát úgy kell beledugni és ezért végképp nem fér bele.
-
Beatrix2008
csendes tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Hali!
Köszi a tippet! Utánna olvastam és különböző értékeléseket találtam, a sok kétkedés ellenére, hogy használható, mert igen vékony. Ezért most próbálom felvenni a kapcsolatot egy forgalmazóval, ugyanis nem egy nagy összeg (1800 Ft-ért találtam). Ha meglesz mindenféleképp leírom, hogy hogyan jött be nekem. -
válasz
Beatrix2008 #29 üzenetére
Turbo SIM, erre keress rá.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Beatrix2008 #27 üzenetére
Igen veszel egy ilyen kis kártyát amit a simkártya alá kell berakni és máris mehet bele akármelyik szolgáltató simje
-
Beatrix2008
csendes tag
Sziasztok!
Én ajándékba kaptam egy Pannonos Nokia5000, de Vodás vagyok. Tud valaki segíteni? Tudjátok mire gondolok! -
-
daanee
csendes tag
Sziasztok!sharp GX29-et kéne függetleníteni! VALAKI SEGÍTSEN NEKEM NAGYON FONTOS LENNE!!!
IMEI:358145/00/556826/7
FCC ID:apyhro00046!
nagyon megköszönném ha segítenétek!tényleg nagyon fontos lenne!
email: ecsekidani@freemail.hu -
-
aztazélet
csendes tag
Sziasztok kérdésem az lenne hogy lehet nokia 5300át házilag függetleníteni???
-
atesss
addikt
És ha külföldön akarod használni a telefont ?!
Oda nehezen hordozod át a számot...Nincsen valakinek azóta gyakorlati tapasztalata ezzel ?
Youtube-on van fent jópár videó,és azokon úgytünik hogy működik (bár a becsúsztatós SIM-es telefonokban nehéz használni,vagy esetleg szét kell vágnod a simet vagy nemtom hogy fér bele) -
Kickass
őstag
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
jópénzért tegyük hozzá
-
-
Szabi1987
aktív tag
Elnézést Kérek,Többet nem fordul elő!
Nem is akarok függetleníteni, csak kérdeztem -
Szabi1987
aktív tag
sziasztok
Nokia 6230i telót lehet-e házilag függetleníteni?
-
saniiitas
csendes tag
ebben nem kérhetsz segítséget.
[ Módosította: Kalandor ]
-
marcee
addikt
válasz
greeneye166 #11 üzenetére
Alapterület sim, "vastagság" (vékonyság inkább) fólia. Nem módosít semmit a telefonban, ez a garanciatartás lényege.
-
bnss
veterán
"kel" - kell helyesen
(második sor közepe)
Kíváncsi leszek, hogy ehhez mit szólnak majd a szolgáltatók.
-
greeneye166
aktív tag
Méretük alapján akkorák mint egy SIM. Én azt hittem, hogy ezt beteszed, kifüggetleníti a telót, aztán használod a SIM kártyádat
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Csak még mindig kérdéses, hogyan lehet beletenni egy nokia telefonba, amikor a simkártya pont belefér a helyére?
-
tolts.hu
őstag
Nem sok értelme van a mai világban ilyenre pénzt költeni, amikor a számhordozás működik, illetve a kártyafüggetlen telefonárak sem olyan eget-verőek...
[szerk] --> plussz még amit Viktor mond, egy csomó készülékben használhatatlan ez a cucc.
-
-
Régi nokiás kódos megoldás szimpatikusabb volt
Mondjuk ott is ugrik a gari :S
Mondjuk most már kevés modellt érint ez a függetlenítési dolog, mert már jó áron hozzá lehet jutni garanciás független telcsikhez. Nem olyan horror mint mondjuk 4-5 éve volt. -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Ilyen cuccot sok helyen látok, hogy a neten árulják 10 ezer ft körül. Csak kérdéses, hogy egyálltalán működik e.
-
-
Jégkokó
veterán
Én nem igazán értem ennek a működését.Mivel láttam ilyenről egy videót, hogy kell használni és egyszerüen kivették a simkártyát és berakták ezt helyette. De akkor nem értem, hogy helyettesítheti ez az eszköz a simkártyát?
-
bolondember
MODERÁTOR
elég sokáig eltartott, mire piacra került...
-
sto1911
veterán
Siman veszek egyet, ha valaki irna egy tesztet rola, hogy nem penzkidobas...
Ez amugy miert nem jutott senkinek eszebe hamarabb? -
T0rnad0
addikt
Így kell ezt csinálni, "legális" függetlenítés házilag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X-SIM után itt a No-key mely várhatóan nem lesz a szolgáltatók kedvence.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest