Új hozzászólás Aktív témák
-
bradam
aktív tag
Lehet,hogy nem kell a Wp7-nek a mostaninál erősebb hardver de ez a specifikáció már több mint 1 éve elérhető,és ez még meg sem jelent:S
Így nehéz hosszú távra tervezni ezzel a telefonnal, annak ellenére,hogy kamera és külső anyaghasználatban egész jó
-
krisztianAMG
senior tag
Így aztán tényleg semmi esélye a Meego-nak... Szomorú ezt látni. Ha nem adnak ki egy QWERTY gombsoros Meego-val megáldott készüléket ami a közszférának is elérhető lesz, más gyártónál fogok kopogtatni, pedig én afféle Nokia fan lennék. Kezdem megutálni a Microsoftot...
-
callmeakos
veterán
bár tartanák meg a Sea Ray nevet és ne valami Nx bizz bazz nevet
-
Maxentius
addikt
Hozzá volt még téve h kb. láthatatlan az S^3-asok aránya az eladáson belül (ami mondjuk szintén hihetetlen, de ha ez igaz, akkor a Nokiának az ingyen offline navin és a kamerán kívül még sürgősen ki kéne találnia vmit, a MeeGo és a WP7 sikerében nem hiszek, az előbbinek szintén nem lesz nagy supportja, az utóbbiban meg semmi egyedi nem lesz...)
-
Thome
veterán
Utolsó mondathoz: 800x480, 512mb, 1ghz.
-
JR.CSé
senior tag
Hát ha valami bejön akkor minek változtatni rajta?
Viszont elgondolkodtató h ha külsőleg és belsőleg is megeggyezik a két készülék akkor egymás szoftvereit is fellehet-e vajon a későbbiekben cserélni?PL: C6 =5800
-
rObika8802
aktív tag
nekem nem tetszik :S
-
Maxentius
addikt
Fél OFF: most csiripelik Twitteren h a Nokia a második negyedévben 16,7 millió okostelefont adott el - szemben az iPhone 20,34 milliójával...
Kíváncsi vagyok h a Nokiának sikerül-e ehhez az N9-hez hasonló cuccokkal visszacsábítania a sok elpártolt rajongóját...
-
Misály
addikt
válasz
andersen32 #13 üzenetére
Az N8-on...
Meg mivel ratoljak oktobertol mindenre a qt-ot lesznek appok ra boven, es meg mindig fejlesztik a symbiant csak nem hazon belul. Szoval barmennyire is fura, meg mindig nem akar megdogleni.A kijelzo felbontasara meg annyit, hogy eloszor talan nezd meg ne csak szamadatokat olvasgass, utana dontsd el hogy kicsi.
-
amanoba
őstag
rohadt jól néz ki az n9 háza, és minőséginek tűnik, megtapogatnám élőben is.
-
Misály
addikt
válasz
andersen32 #10 üzenetére
vegyel egy n8-at...
-
andersen32
csendes tag
Én is erre vártam volna, hogy az új W7 mobilban a N8 képszenzorát teszik be.
Ekkor végre lenne egy normális oprendszer felszerelt, elfogadható képeket készítő mobiltelefon. Az összes több lg, samsung, sony, stb mobil vicc, amit fotó és videó minőségben (valódi lpi felbontás, zaj, dinamika) fel tud mutatni.
Az N9 nem rossz, de kevés fényben a kisebb szenzor miatt sokkal zajosabb képet csinál. Sőt már alapérzékenységen is zajosabb képeket és videót rögzít, mint az N8.
Ha tehát az N9 lesz az alapja a nokia csoda w7 mobiljának, akkor totál fölöslegesen vártam kb 1 évet az N8 megjelenése óta.
Nem baj, idáig is kibírtam okostelefon nélkül, várok még pár évet. Majd ébresszen fel a Nokia vagy más gyártó, hogyha az N8 szenzorával megegyező vagy nagy nagyobb képérzékelős telefont hoz ki, carl zeiss optikával.
-
=Mentor=
őstag
válasz
MuzikJunkie #7 üzenetére
Az általad említett LG Optimus 3D ár az szolgáltatófüggő kártyás ár! Függetlenül a teló épphogy irreálisan magas áron 170-200 ezer forint között kapható, csak mert 3D vicc....
A Nokia N9 független indulóára lesz 150 K de hamar csökkenni fog az is biztos!
-
kolosanyi
veterán
válasz
MuzikJunkie #7 üzenetére
Sajnos. Ezért is teszek le róla már jó előre, de a remény hal meg utoljára...
-
MuzikJunkie
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
Én inkább az N8-E7 vonalat ültetném át erre a platformra. Elég sokan sírtak ilyesmik után, szerintem biztosabb lenne a siker. Főleg az N8 remek kamerájával. Így nem tudom mennyire lesz befutó.
-
tween
őstag
Vajon mennyibe fognak fájni ezek a wp7-es nokiák?
tegnap néztem a médiában is 50K az lg optimus7...
-
mrhitoshi
veterán
Az N9 nagyon szép, és ha ez kb ugyan az, akkor ez is gyönyörű.
-
gabor72
aktív tag
Esélyes utódja az Omnia7-emnek.
-
Pete55555
addikt
Ez a telefon annyira tetszik .... Meegoval. De wp7-el ha hozzmávágnák se kéne, az 1 dolog, hogy nekem nem tetszik a wp7, de szerintem a wp7 üzletiessége, vagy komolysága nem illik ehhez a készülékhez. (szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó első Windows Phone Mango alapú mobilja külső és belső téren is az Nseries N9 másolata.
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest