- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen32
csendes tag
Én is erre vártam volna, hogy az új W7 mobilban a N8 képszenzorát teszik be.
Ekkor végre lenne egy normális oprendszer felszerelt, elfogadható képeket készítő mobiltelefon. Az összes több lg, samsung, sony, stb mobil vicc, amit fotó és videó minőségben (valódi lpi felbontás, zaj, dinamika) fel tud mutatni.
Az N9 nem rossz, de kevés fényben a kisebb szenzor miatt sokkal zajosabb képet csinál. Sőt már alapérzékenységen is zajosabb képeket és videót rögzít, mint az N8.
Ha tehát az N9 lesz az alapja a nokia csoda w7 mobiljának, akkor totál fölöslegesen vártam kb 1 évet az N8 megjelenése óta.
Nem baj, idáig is kibírtam okostelefon nélkül, várok még pár évet. Majd ébresszen fel a Nokia vagy más gyártó, hogyha az N8 szenzorával megegyező vagy nagy nagyobb képérzékelős telefont hoz ki, carl zeiss optikával.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó első Windows Phone Mango alapú mobilja külső és belső téren is az Nseries N9 másolata.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest