- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Jogos
-
Bumbi
tag
Ritkán szólok hozzá, de most nem tudtam megállni
Néhány NyE-i szolgáltatónál tett látogatásom során arra a megállapításra jutottam, hogy gyakran a lefedettség (megfelelő mennyiségű NodeB penetráció) előbb áll rendelkezésre, mintsem hogy a Core Network azzal lépést tudna tartani. Szerintem a letelepített eszközökből minden provider próbálja kihozni a maximum profitot, tehét ne gondoljátok, hogy az adott teknikai innováció elterjedése és a gazdasági megtérülése a szolgáltató számára azonos időpillanatba esik. (lásd pl. Nokia Ultrasite-Optima(-Suprame) kontra Flexi BTS termékciklus a 3G-ben).
-
törölt tag
Ennyi erővel fel lehetne vetni h a modern telekommunikáció egyáltalán miért van, amikor mindenféle lepukkant afrikai meg egyéb 3. világbeli országokban az államigazgatásban sok helyen még használják aktívan a telexet (a mai fiatalok azt se tudják már mi az)
Sőt, nem vicc, ismerős aki humanitárius céllal volt X afrikai országban, egy vidéki rendőrőrsön látott echte tekerős telefont ami nálunk max a Postamúzeumban van, pedig mi sem vagyunk ám a civilizáció csúcsa.Komolyra fordítva, attól h egy szolgáltató adott techet X ütemben vezet be, nem kell h a műszaki fejlesztés is csigatempóban haladjon. A Nokia hálózatos része pedig tudtommal R&D-vel és gyártással, nem pedig szolgáltatással foglalkozik
A másik meg h tudtommal az LTE révén kisebb bázisállomás sűrűség érhető el, ami ritkábban lakott területeken is kifizetődőbbé teszi a telepítését (cáfoljon meg vki ha tévedek, én white paperekben ezt olvastam)
A ritkábban lakott, vidéki részek 3G lefedése meg sztem igazán a 900Mhz adatátviteli célú hasznosításával valósítható meg hatékonyan ami tényleg csak idő kérdése, 1-2 éven belül sztem itt lesz. Aztán ha vége a válságnak, meg érdemes lesz egyáltalán a magyar telekomba pénzt berakni, lehet meghirdetik újra a 450 mhz-es adatátviteli freki tendert, ami szintén erre lehet megoldás. -
Bling95
őstag
Azt nem értem csak hogy oké hogy 4G LTE stb. de még 3G lefedettség sincs rendesen megoldva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged