- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
#56573440 #235 üzenetére
Na igen, érdekes lesz, ha ez lefagy. Gondolom reset gomb sem kerül rá, bár lehet a power gomb működhet így, erről nem esett szó. Elég nagy merészség (inkább orbitális ostobaság) lenne kiadni egy fagyás esetén nem újraindítható telefont, főleg egy friss és nem bejáratott op.rendszerrel. Lefagy, op.rendszer hiba miatt, egy hibás weboldaltól vagy akár egy 3rd party programtól, rosszabb esetben még kikapcsol a kijelző aztán várhatsz egy napot, mire lemerül.
szerk.: (#237) joey20 megválaszolta idő közben. Jól sejtettem akkor, hogy a power gomb működhet így...
-
Rickazoid
addikt
válasz
slynevem #197 üzenetére
Majd tesznek rá Honeycomb-ot és böködik kisujjal. Egyébként amíg ez a hobbija az embernek és szórni való pénze is van, addig értem, hogy ilyenekkel szórakozik, de hogy ezt valaki komolyan is gondolja, hogy használni fogja, az már kissé beteges. Én örülnék a legjobban, ha szabad op.rendszer telepíthetőség lenne telefonoknál is, de ma ez nagyon nem így van, hiába oldható meg valami kiherélt módon.
-
Rickazoid
addikt
válasz
portero25 #177 üzenetére
Fura lenne, ha nem lenne kompatibilis, ez ugyanis a Maemo Harmattan, a Maemo Fremantle (N900-on futó 5-ös) utódja, csak felélesztve és átalakítva, hogy MeeGo 1.2 kompatibilis legyen. Innen a név, hogy MeeGo 1.2 for N9. Bár arról lehetne vitázni, hogy mi minek számít egy még el sem készült és két fél által két külön irányba fejlesztett rendszer esetében, mitől is lesz valami MeeGo vagy Maemo csak. De ha megnézed, a MeeGo 1.2-t senki nem hívja Harmattannak, csak fordítva, sőt nincs is elérhető mobilos verzió belőle egyelőre, csak az 1.1-ből.
Az egyéb kompatibilitás nem garantált, Androidra is alkalmaznak natív kódot, nem futhat minden csak virtuális gépen belül, WebOS nem tudom hogy működik, de nyilván ott is ez a helyzet. Az viszont tény, hogy forrásból bármilyen programot lehet rá forgatni, legalábbis MeeGo Netbook-ra lehet, de sajnos nem ennyire egyszerű a dolog itt sem, hiába fordítod le mondjuk az MPlayert, ha az nem fog futni csak úgy. Próbáltam.
Megjegyzem kár volt elvetni a Maemo 5 felületét, de ennél még a sokat demózott UX-ek is jobban néznek ki. -
Rickazoid
addikt
Rendkívül spártai. Testreszabhatóság nulla? Vagy tévedek? Erről nem esett szó. Olyan apróságokra is gondolok, mint rezgő mód kapcsoló beállítása a panelre a néma és a sípolás mellé vagy helyett. Gyorsindítók?
Megnéztem volna mi van a Beállítások menü alatt. Ennyiből egy erősen lebutított op.rendszer benyomását kelti, aminél a hülyebiztosság volt a cél. Remélem azért a fájlrendszer hozzáférhető lesz."Kapunk majd egy térképet, amelyet a klasszikus térképészeti célokra használhatunk, valamint egy Drive nevű alkalmazást, amely autós navigálásra szolgál. A térkép alapú szoftverek továbbra is ingyenesek lesznek."
Ugye csak én értettem félre, hogy a térkép lesz ingyen, a navigáció már nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest