Új hozzászólás Aktív témák
-
vitomi24
tag
Csak hogy tudd,egy hete nem tudok megszadulni ettol a kura N8-tol,mert a kutyanak sem kell.Itt porosodik a polcomon,de meg annyirA SEMN ERDEKEL HOGY KIBONTSAM.Pedig 45eft-ert vettem!!
250eft csak Magyarorszagon az iphone.Nezz egy kicsit szet mas orszagban is.En 140eft-ert vettem vadonas ujjonan. -
vitomi24
tag
Tetszik vagy nem az |Apple oktat mindenkit.Apple nelkul olyan unalmas volt a mobil piac hogy mar neha nem tudttam milyen telefont kerjek az eves upgrade-nel.
Ha Nokian fuggne meg most is n95-os arulnanak vagy n96-ost ami szarabb volt mint elodje..Meg is lehet nezni hol tart a nokia.Meg ketto evet adok nekik es zarora lesz nekik.Mar 1 baratomnak sincsen Nokia-ja mindenki mar mast hasznal es most olyan emberekrol beszelek akiknek nem jelent gondot mindig uj tipust venni.
Nekem iphone-m van es elegedett vagyok vele.A ti bajotok hogy irigyek vagytok.Ha lenne ra penzetek ti is azt vennetek. -
Kasya és a Te kérdésed felett simán átsiklottam.
Természetesen az iPhone-ok (a fájlmérettel a legelső óta nincs baj, viszont a nagy felbontású videolejátszáshoz már 3GS kell), és a WP7-alapú cuccok mind támogatják a nagy fájlokat.
Az előbb említett 1080p-s lejátszás szintén iPhone.
-
Gabor113
tag
Hát igen. De a csillogásnak is vége lesz egyszer. efelől nincs kétségem. (illetve a piacot még mindig messze, nagyon messze a Symbian-Nokia vezeti) Vicces bármely Nokia hír kapcsán a kommentelők azonnal vagy az Iphone-al kezdenek foglalkozni, vagy Androidot vizionálnak vagy újabban már WP7et is.
Ez gáz, de ha jól esik kit érdekel. Én nem mentem soha más topikba készüléket fikázni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest