- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Galahed #3563 üzenetére
Van kollegam aki ket gep mellett probal aludni de mindig valahogy egy mosott szar lesz belole, annyira droid hogy szentul meg van gyozodve hogyha nem mennenek aludni se tudna.
Nyilvan mindegy hol a telefon, nekem is azon van az ebresztom ( messze a szoba masik vegeben, igy legalabb fel kell kelni hogy kussoljon
) en speciel nagyobb teljesitmenyu dolgokra gondoltam tv, hifi, pc ( mac az apple-buzik kedveert ) stb pl nemtudom eszrevettek-e paran kek led mellett pl nem lehet normalisan aludni, learnyekolni ugyse tudom, nem is akarok ezzel veszodni, csak minosegi ugras az alvasban ha nincsenek korulotted nagyobb elektronikai cuccok, nekem pl osszvissz egy lampa van es szevasz, es az elso napokban konkretan az ebresztore se keltem fel olyan melyen aludtam
Ezert nem tudom elkepzelni hogy agybol barmifele szart nyomkodjak, legyen az tablet, telefon, kutyafasza ( plane erre a forumra irni khm ), agyban max egy konyvet veszek elo, nem nezek mar kijelzoket, szerintem ez beteges es droid dolog. Igaz egy kocka-forumon ezt leirni nem kene de akkoris droid dolog.
Sarlon " hálószobályában. " vagy takarodj vissza tanulni vagy ne vicceskedj mert nem vicces...
Kvazar, akit ki lehet rabolni azt kiraboljak, engem egyszer sikerult ( reszeg voltam ) masodszor mar nem ( ekkor is reszeg voltam de felkeszultebb, kezdemenyezni kell ) . Itthon altalaban kessel ( vagy azzal se ) probalkoznak ami nevetseg targya, van egy mexikoi ismerosom ( ~ 170 cm 60 kg ) megallitottak ejszaka a ciganyok kessel es pofanrohogte oket hogy mivan normalis fegyverre se telik? Ugy elkepedtek, hogy siman otthagyta oket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Politika
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest