Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz Galahed #3563 üzenetére

Van kollegam aki ket gep mellett probal aludni de mindig valahogy egy mosott szar lesz belole, annyira droid hogy szentul meg van gyozodve hogyha nem mennenek aludni se tudna.

Nyilvan mindegy hol a telefon, nekem is azon van az ebresztom ( messze a szoba masik vegeben, igy legalabb fel kell kelni hogy kussoljon:D ) en speciel nagyobb teljesitmenyu dolgokra gondoltam tv, hifi, pc ( mac az apple-buzik kedveert ) stb pl nemtudom eszrevettek-e paran kek led mellett pl nem lehet normalisan aludni, learnyekolni ugyse tudom, nem is akarok ezzel veszodni, csak minosegi ugras az alvasban ha nincsenek korulotted nagyobb elektronikai cuccok, nekem pl osszvissz egy lampa van es szevasz, es az elso napokban konkretan az ebresztore se keltem fel olyan melyen aludtam:D

Ezert nem tudom elkepzelni hogy agybol barmifele szart nyomkodjak, legyen az tablet, telefon, kutyafasza ( plane erre a forumra irni khm ), agyban max egy konyvet veszek elo, nem nezek mar kijelzoket, szerintem ez beteges es droid dolog. Igaz egy kocka-forumon ezt leirni nem kene de akkoris droid dolog.:P

Sarlon " hálószobályában. " vagy takarodj vissza tanulni vagy ne vicceskedj mert nem vicces...

Kvazar, akit ki lehet rabolni azt kiraboljak, engem egyszer sikerult ( reszeg voltam ) masodszor mar nem ( ekkor is reszeg voltam de felkeszultebb, kezdemenyezni kell ) . Itthon altalaban kessel ( vagy azzal se ) probalkoznak ami nevetseg targya, van egy mexikoi ismerosom ( ~ 170 cm 60 kg ) megallitottak ejszaka a ciganyok kessel es pofanrohogte oket hogy mivan normalis fegyverre se telik? Ugy elkepedtek, hogy siman otthagyta oket.

• Kvazár

őstag

válasz Galahed #3563 üzenetére

Sűrű szövésű rézhálóval tapétázd ki a szobádat, és az ajtót se hagyd ki, és máris kész a tökéletesen árnyékolt szoba, más néven Faraday kalitka. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák