- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
oggy71 #12644 üzenetére
Na jól van, szerintem akkor nincs több kérdésem...remélem írsz a Nokia Magyarországnak is valami dörgedelmes levelet, hogy milyen szar is a telefonjuk, mert valami abnormális pittyegő hangot hallasz, ha megnyomod a home gombot és azonnal cseréljék ki....
. csak hogy ők is had viduljanak...
-
Misály
addikt
válasz
oggy71 #12641 üzenetére
Szerintem ne kerdezz tobb dolgot errol a visitas dologrol mert egyre fajdalmasabbak a kerdeseid...
@stewe780: megjelenes ota van meg de a karc minimalis es csak feher hatter alatt latszik, mellesleg ez a legkisebb baja a telefonomnak, ki van torve a jack korul a muanyag, meg van horpadva, a kamera kiemelkedes csorbult, alul log egy picit a lakkozott takarolemez, sorolhatnam
-
Misály
addikt
válasz
oggy71 #12620 üzenetére
"Akkor lehet kameramodul csere?
Központi szervíz hetekig, telefon szétbarmolva, megminden?
Ismét brávó, Nokia!!"Erre a hangnemre ne varj nem lekezelo hangnemet
spilbi: T-re kesve erkezik mint mindig sajnos, ha akarod otthon sajat kezuleg meg tudod csinalni a frissitest ertekes idot sporolva meg ezzel. Navifirm-el meg szerezhetsz jo euro3-as anna-t
-
válasz
oggy71 #12103 üzenetére
Bár a kérdés nem nekem szólt, a Qt telepítése nem okoz gondot. Itten vala a legújabb Qt az SDK-ból, nem kell semmilyen fórumon taknyolni hozzá.
A Weather HD-t meg vedd meg, ne warezoljá'!
-
emre33
addikt
válasz
oggy71 #11852 üzenetére
Csak pénzért cserélik.
Nekem a füles körül tört el.2 nokia szervízbe voltam.
Egyik szart rám-> Ők nem cserélhetik, csak a Pesti szervíz, több hét.
Oda nem küldtem el, ők nem foglalkoznak fele, mert nem Garis hibaMásik nagyon jó fej volt, egész tetejét! (Kupak) kicserélték, 4490FT-ért
(Székesfehérvár) -
kacsa7
őstag
-
-
kp78
addikt
válasz
oggy71 #11831 üzenetére
Kevésbé látványos, mint az SPB, de ezt is ki lehet tenni. >> Accuweather
-
peugeotmate
addikt
válasz
oggy71 #11759 üzenetére
És az hol probléma?
Felrakod mellé a Nokia Bubbles legújabb verzióját, amiben alapból ott csücsül a friss Qt. Ez is nagyon látványos, cserébe nem is lassítja/meríti észrevehetően jobban a telót. Illetve nem értem miért a n.p.hu oldaláról akarod letölteni a SleepingScreen alkalmazást, miközben legálisan töltheted a BetaLabs oldaláról is.
-
Sifre
senior tag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
oggy71 #11705 üzenetére
Ovi Store link: [origo] időjárás
de ha az áruházban beírod hogy origo az elsők közt dobja
túl korán írtam, látom megelőztek
-
bgabek
tag
válasz
oggy71 #11705 üzenetére
Ovi store.
Origo időjárás -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
oggy71 #11633 üzenetére
Ahhoz, hogy ne 3G-n kezdjen neki előbb WLAN varázslóval vagy a widgettel keress rá a wlanokra, és csatlakozz fel arra, amit használni fogsz. Ha lecsatlakozol, az a WLAN már akkor is ismert lesz, ezért azt fogja preferálni a 3G helyett, de ha le se csatlakozol, csak nyomod rögtön az Szoftfrissítést, akkor arról fogja tölteni, de félő, hogy ha szolgáltatós telót vettél, akkor még lehet pr1.2 sincs rá
Egyébként még mindig a legegyszerűbb OviSuite-al szoftverfrissítés menüpont (tudom, a guruk majd lehurrognak hogy "de a főnix...", de aki most vette a kezébe a telefont és nem jártas a témában, az maradjon a legegyszerűbb módnál).Lesd meg, hogy van-e pr1.2, ha nem, akkor meg mírd meg, és legfeljebb segítünk "rávarázsolni" (vagy már rögtön a BZS féle 2.0b Annát
)
-
kacsa7
őstag
válasz
oggy71 #11540 üzenetére
Fényképezésre tuti nem találsz nála jobbat, gyakorlatilag a kompakt fényképezők szintjét hozza, elég beállítási lehetőséggel. Ott kezdődik h. baromi ritka az a telefon, amin normális vaku van, nem vmi nevetséges ledes villanó. Ezzel totál sötét szobában is tudsz használható képet készíteni, köszönhetően a xenon vakunak. Megnézem, hogy ezt egy dupla ledes fényképezővel h. csinálod meg. Egyetlen negatívum, h. a vakut nem tudod elemlámpának használni, míg a ledet igen. (Ennél nagyobb probléma ne legyen
)
Navigációra felraksz hozzá 1 sygic-et és tökéletesen elvisz bárhová a beépített GPS-el 0Ft-ért. Nem kell hálózatról háromszögelgetni stb... Szintén kevés ilyen van a telefonos palettán.
A net és a játék fogós kérdés, én vígan netezgetek rajta az Opera-val, nem érzem lassúnak és a játékokat is klasszul viszi, de azért ezen a fronton lehet h. egy combosabb android le tudja pipálni. A menüje nem annyira csili-vili mint 1 androidé, viszont funkcióit tekintve tökéletesen megállja a helyét. Én igen 1xűen orvosoltam a problémát, felraktam hozzá az SPB Mobile Shell-t, és máris kurva jól néz ki a telefon menüje, és átláthatóbb az egész menürendszerGyakorlatilag 1 dolgot érzek komolyan elbaszottnak, memóriából rakhattak volna bele 512MB-ot mondjuk, mert én időnként el tudom használni a 256 megát, főleg ha netezés közben több lapot nyitsz meg... Ezt tudnám felhozni egyetlen komoly negatívumként.
Összegzésképp, én nem bántam meg. Volt a kezemben Galaxy is pl, hát a kettő közül ez nekem 100x jobban tetszett, a jelenlegi palettáról tuti újra ezt venném. Ennyire sokrétűen használható telefon véleményem szerint nincs jelenleg még1.
-
TooN
aktív tag
válasz
oggy71 #11512 üzenetére
Én semmi ilyen halkulást nem tapasztaltam. A kamera kiállása miatt nem tud felfeküdni teljesen a teló. Ez védi is a kamerát, meg az egész felületet a karcolásoktól, mert csak az éle ér le a kamerának, ami persze majd karcolódik, de szerintem valami kell!
Szóval hátul van a hangszórója, de így nem takarja ki, szerintem nem halkul!
-----------------------
peugeotmate
Igen a puha felület az így lehet egy kis gond, de még nem volt így nálam. Nem alszik párnán a kicsikém.
Én a sárba dobálom, de mondjuk ott is halkul!
-
TooN
aktív tag
válasz
oggy71 #11503 üzenetére
Ne parázz tőle, mert tuti jó minden!
Persze sok dologra panaszkodunk és persze ki lehet fogni olyat, amivel gond van, de alapjában mindenki szereti a saját N8-t!
A fagyás szerintem nem jellemző!
Az USB-nél - dugj óvatosan, de ha karcolódik, akkor is az minimális dolog.
A kamera meg mindent visz!Szerintem jól döntesz, ha így döntesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest