Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
válasz
Joe bácsi #15390 üzenetére
Rezgő átlagos, de erősnek semmiképp sem nevezném.
Soha nem oldódott még fel a bill.záram zsebben se máshogy sem véletlen okból kifolyólag. Menü gomb megnyomás+érintőkijelzőn a feloldó gombbal is aktiválhatod a telót, vagy akár a Nokia Bubblesszel. (Megint csak nem értem, miért lenne olyan primitív az az oldalsó csúszka...) -
válasz
Joe bácsi #15367 üzenetére
Én játéknak vettem mert 98 gombos E90-em van, megtetszett, elkezdtem komolyan venni és full 100%-os darabot akarok már. Ezért megválok nagy valószínűséggel a mostanitól. van rajta pár apró festék kopás (amit amúgy csak én látok meg mást nem érdekelne) a kijelző meg minden amúgy fullos.
attisx! Thx!
-
-
peugeotmate
addikt
-
Lirion
addikt
válasz
Joe bácsi #14018 üzenetére
- mennyit bír az akksi átlagosan?
Nálam 1,5-2 nap.- milyen pontos, érzékeny a kijelző?
Szerencsére nem annyira érzékeny, mint az iphone-é, rendesen hozzá kell érni a kijelzőhöz, de nem kell nyomni. Iphone után biztosan érzéketlenebbnek fog tűnni.- tényleg annyira gáz a felbontása a kijelzőnek?
Nem.- napsütésben mennyire lehet látni? (iPhone 4-m teljesen jól használható)
Tökéletesen, közvetlen napfényben is remekül látható.- zsebben a képernyőzár tényleg sokaknál fel szokott véletlenül oldódni? Csak a csúszka zárja, semmi más?
Én nem tapasztaltam ilyet, de előfordulhat.- lezárt képernyőnél mutatja a kijelzőn, ha volt vmi elmulasztott esemény?
Igen.- szoftveres bugok?
Nem találkoztam ilyesmivel.- hdmi csatlakozónál tényleg repedezik a burkolat? (Most vennék, azoknál is még mindig nincs megoldva a gond?)
Nálam nem.- laggok, lassulások tapasztalhatók?
Nem jellemző.- telefonálás minősége?
Tökéletes.- hangszórók minősége?
Full hangerőn nem 100%-os, de amúgy szépen szól. Viszont szar helyen van, könnyű eltakarni, ha lerakod puha felületre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest