- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
válasz
Quasi_modo #93 üzenetére
Olyan típust tudsz, ami egyszerre két telefont tud kezelni?
Hallottam róla, de nem tudom, hogy csak úrbán legenda, vagy tényleg létezik ilyen!?
Dual bluetooth egységgel...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz
Quasi_modo #90 üzenetére
Küldesz nekem egy linket, hogy hol tudnék venni jó fülest, és/vagy kihangosítót.
Te melyikről tudod, hogy megbízható
Üdv
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz
Quasi_modo #90 üzenetére
Küldesz nekem egy linket, hogy hol tudnék venni jó fülest, és/vagy kihangosítót.
Te melyikről tudod, hogy megbízható
Üdv
-
TooN
aktív tag
-
TooN
aktív tag
válasz
Quasi_modo #87 üzenetére
Hi, Quasi_modo!
Nem azt nem mondanám, hogy meguntam, de vannak olyan funkciók, amik hiányoznak a kezelhetőségéből és a Nokia (E51 E52 5800) tudja, tudta. Lehet vissza fogok térni a Nokia irányra, bár nem tetszik a gondolat, de a pl Samu és a support az egy vicc. Semmi nincs szinte a telókhoz.
Üdv
-
TooN
aktív tag
Hi!
Most néztem a www.gsmarena.com oldalt és van rajta bőven friss infó a telóról!
Érdemes megnézni.
Qrva jó, belezúgtam!
Üdv
-
moland007
tag
üdv mindenkinek !
látom vagyunk páran n95 topicbol
N8 - ban látok fantáziát, pláne ha olyan lesz mind amit írnak a hírek.
majd meglássuk ..55A83J
-
TooN
aktív tag
Ahogy utána olvasgattam, egyre jobban tetszik ez a telefon!!!
Ha bárkinek van újabb infója, akkor írja meg!
Üdv
-
TooN
aktív tag
WOW
Most láttam ezt a telót először! Amióta meg van az új, kicsit megnyugodtam és nem néztem az újabb darabokat!
De ez most felizgatott!
Itt egész jó képek is vannak róla!
Tetszik is, és ami nekem számít benne van!
Okosteló, xenonos és remélhetőleg jó fotós, bár a 12 mp még semmire nem garancia! Remélem nem fogja a havat zöldre festeni, mint az eddigi Nokiák! De majd kiderül a teszteken!
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem rak bele egy nagyobb felbontású képernyőt, bár a Nokiától már ez is csoda!A HDMI viszont nagyon tetszik benne!
Ha ilyen lesz és jól össze is rakják, akkor fasza lesz!
Azért még nem ragasztom fel a malacpersely seggére, hogy N8-ra gyűjtök!
-
D@niel
addikt
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Alakul, de részemről még mindig nem az igazi a design.
『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
csab2
veterán
Az az igazság, hogy kíváncsi vagyok erre a telefonra, de nagyon. Nagyon várok egy tesztet róla.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Anulu79
addikt
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Nem tudom, hogy ezek mennyire valós képek. Ha meg azok akkor mennyire végleges a formaterv, de nekem ez a dizájn valahogy nem jön be. De kíváncsi leszek, hogy élőben milyen lesz a kütyü.
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #77 üzenetére
Gondolom az akku is 1500-as lesz (ha van egy kis eszük), de jó lenne hallani egy két konkrétumot.
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Ezeken már több látszik.
Én az olyan részletekre vagyok kíváncsi még, hogy mekkora lesz a kijelző felbontása. Mekkora akkut kap? 3.5-ös vagy 2.5-ös kimenete lesz?
-
Quasi_modo
nagyúr
Akkor tessék ezt jobban megnézni. Mintha ennek a részlete lenne.
Nem is mintha.[ Szerkesztve ]
valami
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #73 üzenetére
csak a kameráról ad infót. Én is kíváncsi vagyok a többi részletre
-
attisx
addikt
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
vinistv
tag
Azért az N Series sem fenékig tejföl, előfordulnak a készülékek között kisebb-nagyobb hibák, de tény, hogy az N78 például nagyon ott van, tudásban, felszereltségben, úgy összességében is, nem hiába említik sokan 'multimédiás számítógépnek'.
-
-
csab2
veterán
Semmi hír ezekről a telefonokról?
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
Az megvan hogy külön lesznek a bejelentések, de én azt hitem hogy az MWC- vel egyidőben teszik ezt.
-
csab2
veterán
Nincs a Nokia az MWC-n, de mégis vitt valamim prezentációt. Legalábbis ez jött le a hírekből. Bejelentették a Maemo és a Moblin egyesülését, ajnározták az Ovit, meg egyebek. Hülye ez a Nokia!
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
Azt nem is mondtam, hogy bejelentések nem lesznek, csak nem az MWC-n...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Quasi_modo #60 üzenetére
Symbi3ról már kint a video vagy ma vagy Barcelonaban mutatnak pár készüléket is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
attisx
addikt
Gyerekek! A Nokia nincs ott az MWC-n. Már hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy nem vesznek rajt részt, mert drágállották részvételi, terület foglalási díjakat, ezért majd valami külön rendezvényt tartanak.
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #60 üzenetére
Sajnos nem tudom,
-
AMD Power
titán
Nagyon kíváncsi vagyok rá de remélem a Nokia végre túl tud majd lépni az N-s Nokiák anyagminőségén
-
GALARDO
addikt
Nekem nagyon tetszik kiváncsi leszek rá.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
csab2
veterán
Én az MWC-n a Nokia bejelentéseit várom a legjobban. Ez a teló nagyon bejövős, márha így néz ki egyáltalán.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #53 üzenetére
ha kényelmes használatot akarok akkor de...
-
RandomGosu
senior tag
uhhh ez nagyon bejövős forma
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #50 üzenetére
akármennyire is furcsa, nekem a symbian az "igazi" azért is fáj, hogy jelenleg nem használhatom.
-
Bdanyy
addikt
Mit kellene megcsinálniuk szerintetek?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
joey04
titán
hú az új symbiant nagyon várom, nagyon ráférne az újítás.
-
Bdanyy
addikt
Én nem hisem hogy nagyon áttérnék symbianről bármire is, legalábbis nekem a samsung is minden igényemet kielégíti a videón kívül.
Netre tényleg ott az opera meg skyfire ha flash kell. Gyárit nagyon ritkán használom én is.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #45 üzenetére
azért a webböngészőn is lehet mit pofozni
Stimmel. De legtöbben nem a beépített böngészőt használják, hanem pl az Operát (mini, illetve mobile)
leviske ez pedig egyet jelentene azzal, hogy a későbbiekben a Nokia kénytelen volna behódolni a Google-nek
Na attól mentsen meg az .... A Google rendszerétől - bármennyire is tisztelem a rendszert és a rajongóit - minél többet tudok meg róla, egyre inkább skynet meg nagytestvér fóbiám kezd lenni tőle.valami
-
leviske
veterán
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
Igaz, szerintem.
Még a 7610-el szerettem bele a platformba, de mégis úgy érzem, hogy mostanra kifogyott a szufla belőle a Maemo lendületéhez képest.
Ami viszont nem csak szerintem igaz az az, hogyha a Nokia nem kezdi legalább házon belül terjeszteni a Maemo-t, akkor egyre inkább le fog maradni az Android/iPhone mögött a rá íródott programok tekintetében, ez pedig egyet jelentene azzal, hogy a későbbiekben a Nokia kénytelen volna behódolni a Google-nek.
MOD: off
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
azért a webböngészőn is lehet mit pofozni
de ezt a pár napot már kibírom az (m)wc-ig -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
megvárom az újabb symbian verziót,
Pontosan. Ha gyengébb lesz mint a konkurencia, akkor váltok.
De szerintem nem valószínű.
Attól még, hogy mostanában divat ócsárolni, azért nem rossz rendszer az. Csak a V5 kezelőfelülete lehetne csicsásabb. (mert azért a legtöbbeknek ez vele a baja)valami
-
Bdanyy
addikt
Nah végre van valami újítás a nokiától, ha tényleg 30fps lesz a video jó hanggal, amoled kapacitívvel, akkor csere lesz belőle. Maemora biztos nem váltanék egyelőre, bár ki tudja mi lesz még, egyelőre nem bántam meg az i8910-et az n900 helyett.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
én is egyet értek leviske-vel, de mielőtt ezt le merném írni, megvárom az újabb symbian verziót, hátha az megfordítja a véleményemet
-
-
attisx
addikt
válasz
Dr.Anonymus #37 üzenetére
Hát jah, az egy dolog, hogy a Greenpeace szerint a Nokia a legzöldebb cég, de azért ezt nem ilyen formában kellene hangsúlyozni.
Egyébként van ott egy szürke verzió is, az már egész vállalható...
-
attisx
addikt
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
A látványterven a hátlap sem tűnik vészesnek...
-
plus44
veterán
A Nokiának is vannak/lesznek jó dobásai. Ez is ilyen lehet. Am. ez a látványterv sem rossz.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #33 üzenetére
látom ez annyira nem indította be senki fantáziáját, pedig ez a kialakítás nekem jobban bejön, és a spec eléggé hasonló
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
A hátlap mintája lesz az utolsó ami érdekel. Ha a kezemben van: nem látom. Ha leteszem: nem látom.
valami
-
egyenlőre nem az a fő cél... meg azért a telefon típusa is válogatja!
én például kellemesen csalódtam az n97 telcsiben, a nagy kijelző...stb ellenére, az 1500 mah akkumulátor elég jól állja a sarat - főként a 21-es firmware óta -, látatlanban kevesebbet vártam tőle...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Anulu79
addikt
Biztos jobban fog kinézni mint az "előd". Én arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mikor lesz annyi eszük, hogy egy multimédiás telefonba végre olyan aksit tegyenek amit rendszeres használat mellett nem kell minden nap tölteni.
-
geri|
aktív tag
Érdekes lesz majd a zöld ház a menedzserek kezében, de nekem nagyon tetszik
LiveStrong
-
Norbi21
senior tag
Felkeltette az érdeklődésem, elég jó a specifikációs lista
. Ja és majd 150-200-ért kapunk fincsi lakkozott műanyagot
-
HardSanyeee
őstag
Na ezekre kíváncsi leszek!
-
Dr.Anonymus
addikt
meg "reméljük" ilyen "gyönyörű" minta is lesz a hátlapon
-
válasz
Quasi_modo #22 üzenetére
aztán vagy sikerül, vagy nem...
de nincs is jelentősége, a gyártók közötti versenyről is szól, de nem csak arról!
több típus, szélesebb skála a választási lehetőségben...stb. és ez így van jól!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quasi_modo
nagyúr
A Nokiánál nagy pofont akarnak adni a piacnak. Csak lehet, hogy elfelejtették, hogy a többiek sem alszanak. A Samsungnál már biztosan dolgoznak azon, hogy előbb, és jobbat hozzanak ki.
valami
-
törölt tag
Talan azert mert ez csak egy a sok megemlitett feature közul.
Egyebkent tök mindegy ki a gyarto: a 12M mobilban parasztvakitas mert a minöseg gagyi, es ez a felbontas a legtöbb felhasznalasi teruleten teljesen fölösleges (tudom, itt rengetegen utaznak az oriasposzter bizniszben, de ez nem altalanos). -
PierNight
aktív tag
ez rohadt szép o_O csak nem ebben a színbe
biztos marha drága lesz (ez is..)
-
bizonyos (vevői) szempontból későn jön a legtöbb új telcsi, de a hibákat és a kezdeti firmware verziók hibáit tekintve meg túl hamar - sajnos nehéz megtalálni az arany középutat...
és akkor még nem is beszéltünk a gyártói ütemtervről, üzletpolitikáról, és hasonló dolgokról...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
baliii
senior tag
Ha olyan lenne mint a képen, ezekkel a specifikációkkal akkor azonnal venném
kicsit sidekick feelingje van nekem ennek a formatervnek, ott is így illeszkedik a kijelző a készülékbe (az új 2009es LX-nél).
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
érdekes...
ha a nokia csinál 12 megapixeles mobilt akkor valahogy elmarad a nagy "fúj"-ozás, meg a "minek ez a parasztvakítás?" szövegek -
talamasca
senior tag
Na! Talán ébredezik a főnix madár?
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Straw
senior tag
Ámen...
42
-
szeretettel várom
csak nehogy az legyen mint a n97 esetén
ígérik ígérek, és mikor kijön már késő(+beta?).VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
nbg
senior tag
Nagyon helyes, csak pakoljanak minel tobb telefonjukra Maemo-t...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
Valzor
aktív tag
Már nagyon várom az MWC-t
Kíváncsi vagyok a Samsung és a Motorola termékeire nagyon
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Google Pixel 9 | Garmin Vivoactive 4
-
gerilee
aktív tag
Ha az új telefonokkal is olyan irányban haladnak, mint az utóbbi két hétben a szolgáltatásokkal, akkor azt hiszem újra méltó lesz régi nagy híréhez a Nokia.
A koncepció meg nagyon tetszik.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
m@xsys
senior tag
Remélem hamarosan többet megtudunk erről is, viszont nem motivál a megvásárlása kicsit sem, igaz keveset tudunk még. Kicsit furcsa ez a zöld, de szokni kell.
-
atike
nagyúr
Na ezekre kíváncsi leszek.... "Be Geek"
-
Ez az N szériás Nokia tetszik - nem gyakori eset.
De már előre látom, hogy közel 200k-s induló ára lesz, ennyit pedig semmiképp sem adnék egy telefonért (de még a felét sem)[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
korpicschess
veterán
Egészen megszerettem a Nokiákat
Kíváncsi leszek, milyenek lesznek az új telói.
Nincs itt egy elírás? Szövegben N98-at írtok, a címben N89 szerepelAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finn gyártó Vasco belső néven fejlesztett Symbian^3 alapú modellje várhatóan az N97 Mini alapjaiból építkezik majd, ám HD kamerát is felvonultathat.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest