Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• solarix45

senior tag

válasz Polacheck #21 üzenetére

Egyrészt: Ha lenne benne sim foglalat, akkor jönne az igény, hogy lehessen vele telefonálni. Ha lehet vele telefonálni, akkor legyen olyan, hogy a fülemhez tehessem. Ahhoz nagy, akkor legyen kisebb kijelző. Akkor olvashatatlan, akkor legyen 640x480-as a kijelző stb. stb.

Meg ahogy már említette valaki, minek tartson fel az ember két sim kártyát? Sokkel ésszerűbb, hogy van egy telefonálásra alkalmas telefonom, amiben benne van a sim kártya, használom telefonálásra, és ha internetezni akarok, akkor előkapom a Tabletem, és a zsebemben lévő telefonon keresztül netezek.

Ezeket a készülékeket nem úgy kell felfogni, mint egy PDA-t, hanem mint egy zsebben elférő laptopot. Meg mint egy életérzést :). Rá kell érezni erre, akkor lesz az ember vérbeli 770/N8x0 tulaj :).

Ja, amúgy ami a cikkel kapcsolatban eszembejutott olvasás közben:
    MSN-re nem a Gizmot kéne használni, hanem a Pidgint, vagy a beépített klienst (Jabber MSN transporttal). A Gizmo nem igazán jó erre szerintem.

Azzal meg nagyon nem értek egyet, hogy valahol írtad, hogy kézhez kapva nem használható, hanem le kell tölteni hozzá programokat. Szerintem alapból is nagyon jó a szoftverellátottsága. A beépített programok jók, minden megvan benne, ami egy internetes zsebkészülékbe kell.

Java támogatás viszont sajnos nincs...

Új hozzászólás Aktív témák