-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Naponta látom, hogy jönnek hozzászólások. Örömmel lépek be, hogy tippeket és a használattal kapcsolatos hozzászólásokat olvassak, esetleg fotó beállításokat, stb.
Erre minden napra jut egy idióta. Fel vagyok háborodva.
Eláll a kijelződ ?? Nem tetszik? Ne böfögjetek már, vigyétek vissza!
Lilul? Vidd vissza!
Adjátok el? Jaaaaa. Nem tudod mert részletre vetted? Ezt komolyan kérdezed?
Akad a játék? Lehet más az igényünk de akkor játsz pc-n, ne egy 5-ös kijelzővel.Szerencsére az enyémmel nincsen ennyi baj csak a fehér háttérnél egy kis vibrálás, nem zavar.
Volt már rosszabb telefonom. Sokkal rosszabb.De a kedvencem: azt mondta Géza bácsi, hogy sokat vittek be ezzel a hibával meg mondta a Marci aki jóban van Ödönnel, hogy neki is eláll. Ettől nekem is hamarosan el fog állni a kedvem.
A samunál én is ismerem a górét, mégsem mentem be az s5 topicka, hogy fujj de rossz mert gizmo azt mondta rossz. Ezekkel kíméljük már egymást.
Persze, mindenkinek joga van véleményt mondani és erre való a fórum de ne erről szóljon már minden 2. hozzászólàs, pláne ugyanarról.
Végszónak, pedig van benne valami, hogy a magyar ilyen meg olyan de legalább mi ne ugorjunk egymásnak, hanem segítsünk már a leendő tulajoknak vagy a jelenlegieknek.
Direkt nem címeztem senkinek mert nem vitázni akarok.
Végezetül pedig a gps-nél létre kell hozni egy olyan "here" vagy milyen fiókot vagy működik a outllok-os e-mail cimmel is? Vagy van olyan opcio, amivel ki lehet kerulni a regisztraciot?
Hetvegen utaznek es hasznalnam.
Koszi mindenkinek, aki segit. )Tényleg végezetül: az összefoglaló kiváló lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Magisk
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest