- Íme az új Android Auto!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Két kamerás nyavalygás között folytatva az NFC-vel ismerkedést, néhány újabb tapasztalat:
- WP8-at látszólag nem lehet rávenni 1 db aktivitásnál többre (legalábbis nekem a rendelkezésre álló toolokkal nem sikerült még). Ez csak azért szomorú, mert kolléga mellettem a Sony típusú telefonján összekattintgatott egy tetszőleges lépésből álló komplett cselekvéssort, amit a telefon szemrebbenés nélkül végrehajtott (pl. fényerő felvesz, wifi bekapcs, browser elindít). Ez valami saját Sony fejlesztés lehet, mert színkódos NFC templateket ismer az alkalmazás, és a makrót a színkódos tag-hez tudod rendelni. Hát ja, végülis Android, hekkelésre ideális.
- egy kicsit is alaposabban kitöltött contact card nem fér bele az NTAG203 137 bájtjába, és csak kb. 130 bájtot enged ráírni, 136-t már biztosan nem. 130 bájtba egy átlagos magyar név, 1 db telefonszám +36-al kezdve, és egy rövid kb. 15-20 karakteres emailcím fér bele. Tehát cégnév, beosztás, 2. telefonszám és egyéb kutyaf*sza már nem. Pici fényképet meg főleg el lehet felejteni. Akinek ilyesmire van szüksége, az 1k típusú NFC matricára lesz szüksége, ilyenem még nincs majd lehet ilyet is berendelek.
További jó kamerafikázást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged