Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
dynamicrossh #16 üzenetére
Tévedsz. Rettentően jól élnénk, ha fizetnének a cikkekért, de nem teszik. A WP7 blog pont azért blog, és pont azért van körülötte szponzorációs keret, mert az abban levő tartalmakért fizetnek, de az a megállapodás, hogy a témákat egyeztetjük, hogy mit írunk, az már a mi dolgunk. A telefontesztek - akárcsak eddig "azelmúltnyolcévben" - érinthetetlenek, a hírek dettó.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
dynamicrossh #13 üzenetére
Szerintem jelenleg ez a legjobb wP7-es mobil; és miután kipróbáltam az összeset, valamennyire megbízható a véleményem.
A nyitóár magas, persze, de a cikk végén írtam is, hogy ez nem a hivatalos ár. Ha egy 185 ezer forintos Moto Razr és HTC Sensation XL lehetett ajánlott, ez miért ne lehetne?
A szponzorációs/lefizetős összeesküvéseknek meg szeretném az elejét venni, szó sincs ilyenről.
-
Blyan
félisten
válasz
dynamicrossh #16 üzenetére
Szóval akkor az Samsung tesztet a Samsung, a HTC-t a HTC és így tovább.
Minnnyá csinálok egy mobilkomm oldalt, és belovasztom a MA-t.
Sorry fiúk, köl a szponzori lóvé.Ki mondta, hogy nem jó? Melyik része a rossz?
-
Blyan
félisten
válasz
dynamicrossh #13 üzenetére
Ez azért elég súlyos benyögés volt.
Ami az ajánlottat illeti, miért ne lenne az? Csak androidos drága telefon lehet Ajánlott?
Vagy azokat a Google szponzorálja meg?Különben is, ha a MS szponzorálná, mindegyik WP7 ajánlott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest