-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
batukán
csendes tag
Olyan hibával találkozott már valaki hogy "elnémul" a telefon? Munkámból adódóan sokszor le kell vennem a csengetési hangerőt, és néha hiába állítom vissza, nincs hang amikor hívnak. Az a baj, hogy ilyenkor üzenet hang sincs, és az ébresztő is csak rezeg. Múltkor majdnem elkéstem emiatt munkából 😞
-
batukán
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a telefonon lévő Outlook naptár nem mutatja a 3 hétnél régebbi bejegyzéseimet, pedig ha számítógépen nézem, akkor a régebbiek is látszanak. Mit kellene állítanom, hogy a telefonon is minden bejegyzést megjelenítsen?
-
batukán
csendes tag
válasz
kutitomi73 #2054 üzenetére
Köszi
-
batukán
csendes tag
válasz
kutitomi73 #1974 üzenetére
kutitomi73 azt írtad, h wp-re volt formázva a kártya, ez mit jelent? mire kellene formázni, h ne legyen vele probléma?
sajnos nekem is újraindulgat a 735. egy-két naponta egyszer biztosan eljátssza -
batukán
csendes tag
sziasztok!
azt hogy lehet megoldani wp-n, hogy egy dokumentumot közvetlenül a kezdőképernyőről elérjek?
vagy egy mappát, amiben a napi szinten használt dokumentumaim vannak? -
batukán
csendes tag
Devas, Myrkky köszönöm a gyors válaszokat! :-)
-
batukán
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja van meg a 735, ezalatt 2x volt spontán restart. Arra gondoltam, kikapcsolom a sim pin-t, így ha a zsebemben indulna újra, akkor is vissza tud állni a hálózatra.
Még elég új nekem a rendszer, sehol nem találom ezt a lehetőséget /már ha van ilyen/
Tudna nekem segíteni ebben valaki?
Am nagyon tetszik a készülék, a wp-t pedig semmivel sem találom rosszabbnak a droidnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest