- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
forest_ns #1635 üzenetére
En nyugodt vagyok
iphone telefonrol szoktam at, rendszeresen hasznalom a terkepet mint ingatlanos, kifejezetten jo volt, hogy arra fele nez a terkep amerre megyek, illetve amerre a mobilt forgatom. Lumia eseteben ez ugral mint a rohadt elet
Szinten itt a terkepnel van az is, hogy 2appot egybeolvasztottak, feldob neked egy kis szemet es ha rakkantitasz, akkor megosztja a kepernyot, alul marad a terkep, felul a batoldali kamera kepet mutatja, fel kell emelned a mobilt es a kamera altal latott kepre radobja a kis ikonokat, hogy milyen etterem, bolt avagy nevezetesseg merre lathato. Latvanyos, de mire betolt jo par mp eltelik. A lumia gordulekenyseget figyelembe veve meglepett ennek a betoltesi ideje, illetve maga a terkep iranytu altali beallasa is, mivel minden szelsebes, elsore azt hittem az en telom a hulye. En 2hete vittem vissza telenorba, mert szurke alapon csikos volt a kijelzo, azota nem csereltek ki. Hurra telenor es amoled kijelzo
regen samu s2-nel volt ilyen ragasztasi hiba, majd nem mindegyik panel foltos vag csikos volt szurke alapon. Azt akkor szo nelkul csereltek. Telenornal viszont a 2ev gari ugy nez ki, hogy elso evben a szolgaltato megnezi a szervizben es ha ugy iteli szervizeli, 2.evben mar nokia szervizhez kell vinni a telot amit mondjuk szeretek, lumia 520 eseten is leultettek a szekbe es ott helyben azonnal csereltek benne a kijelzopanelt, az akkor pixel hibas volt nem is egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest