Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Polllen

nagyúr

válasz David75 #181 üzenetére

Az itunes-zal nekem se volt gondom, néha picit indokolatlanul lassú volt windows alatt, de okos kis progi. Én szerettem.
    De JB nélkül régen pl. sharepod-dal - de most is van ilyen megoldás - meg lehetett kerülni. :) Múltkor Karma mutatott egyet, de nem találom a linkjét. :( Én pl. azért használtam alternatívát is, mert a netbook-mat nem terhelném le ilyen progikkal (nem tudom a zune-nak hány háttérsolgáltatása van), ráadásul sokszor nem is az xp-t indítom, hanem suse-t...

A csempéken már én is gondolkodtam, mennyi idő után lehet megunni vagy esetleg mennyire lehet nehéz megtalálni valamit rajta. (Másik topikban olvastam egy érdekes dolgot, a fiatalember azt panaszolta, hogy míg a sima rácsos menüben mindent megtalál, rutin szerűen, a metro ui-n nem megy neki... :DDD )

• Integra

titán

naja, ezt úgy lehetne megoldani ha ez a két ökör vállalat (alma meg a makroszoft) csere keretében engedné, hogy a zune-re lehessen ájfónt, itunsra meg wp7-et dugni. vagy legalább egyes területeken, igy a média, zene részen azonossá tenni.
    én személy szerint rühellem ezeket az újkori média lejátszókat, nekem nincsen semmi id3 tag-ben meg hasonlóban, filenév van meg folder structure, ki nem állhatom, hogy magakarják mondani hogy én ő szerintük mit és hogy és jobban találok meg (a nagy büdös semmit sem lehet megtalálni utána), miközben 15 éve már megvan a bevett rendszerem. botrány. és ez még hagyján, az a nagy baj, hogy nem is hagyják meg opcióként, hogy ezt beállithasd magadnak, hogy folder sturcture vagy tag legyen a keresési, tárolási alapod. na ez bassza fel az agyam rendesen.
    androidra van normális lejátszó szerencsére a mortplayer személyében, hogy wp7-re van e, ezt nemtom, én még kivárok a wp-vel, lehet, hogy csak wp8-ban váltok át.

a csempe szinek meg talán a következő verzióban, de legkésőbb a wp8-ban csak elérhetőek kéne legyenek, ez szerintem sima termékstratégia döntés, mert technikai oka ugye semmi sem szabadna legyen. én is eljátszadoznék a saját szinjeimmel, ha rgb-ből szabadon választhatnék bármit... :)
    a gombok programozhatósága megint egy banális történet és csak egy sima döntésen múlik, mert megirni rá a belső programot, ahol kiválasztod a gombot és hozzá rendelsz egy funkciót egy adott oldalon, ez kezdő meló.

• blex

senior tag

hát most, hogy elcseszték a helyzetérzékeny keresést és mindig a bing nyílik meg, mert annyira fontos lett az új funkcióival, így az utolsó kérdésedre az ms már csak bambán nézne rád... miért ne akarnál keresni játék közben? :D
    az rgb-szinezésért nem haragudnék meg (akár a win7-féle 3 csúszkát is belerakhatnák) , de a szivárvány színű csempék már durvák lennének.. :P

Új hozzászólás Aktív témák