- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
Ovi,Here...csupa jo nevek magyarhonban.
Amugy jo cucc mind, szerintem ezekkel, es a Lumia telok altalanos magas minosegevel a Nokia kihuzza magat a csavabol. -
Cyberpunk
félisten
válasz
takacsbotond #52 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül járt rosszul. Viszont a WP kap egy erős navigációt. Magának a platformnak jót tesz. Az meg hogy mit egyezkednek a színfalak mögött az rejtély.
-
takacsbotond
őstag
A Nokia megkattant?!Ez volt az utolsó elemük ami tartotta a vásárlókat, erre ezt is eladja!!!
-
Chesterfield
őstag
Ez tényleg gáz.
Aki nem annyit tud angolul, hogy "fire in the hole" meg "enemy spotted", annak nem hiszem hogy olyan vicces.
Konkrétan nem is értettem először, hogy mit röhögtök ott az elején -
Воланд
titán
válasz
Infiniti88 #46 üzenetére
sim korlat van.
-
Binczet
tag
tisztára ovi utánérzés
-
leximester
tag
L920-n se dobta ki magától a frissítést, de marketen megkeresve simán frissített. Tökéletesen futnak.
-
Kasya
nagyúr
Lehet bennem van a gond, de sokadszorra se jon at a here magyar szo. Maximum annyira, mint mikor mas angol szot olvasok sok magyar szo mellett (pl. more).
A Nokianak nagyon jok ezek a programjai.
-
blueMerle
veterán
Hát, jó lett volna egy ingyenes navi a telefonra, bár van az autómban így nem olyan fontos, csak előfordul hogy az autóba beépített téved, olyankor jó ha van egy alternatív lehetőség.
A Nokiát pedig ha lehet így fogalmazni nagyon jól ismerem, mondhatni pár évig elég szoros volt a viszonyunk
-
blueMerle
veterán
-
Sonyfan
tag
Hála Istennek!
-
nicu71
addikt
válasz
blueMerle #19 üzenetére
szerintem,aki kicsit is tanult valamikor angolul annak nem hiszem hogy olyan marha vicces lenne,ezen már rég túltette magát,iskolában tényleg röhögtünk egy kicsit ezeken hogy ,here, I am very busy meg ilyenek,de most egyáltalán nem asszociáltam ilyenekre,csakis mióta "szóltak"
de mindegy -
Móci
addikt
Csak nem alaposan tökön akarják ragadni a piacot?
Leülök magamtól is...
-
HuMarc
veterán
Nem tudom, hogy ezen miért nem szabad nevetni, ha egyszer magyarul a here a férfi altest egy bizonyos részét jelenti (meg még számos dolgot, pl. a méheknél a hím egyedeket egyszerűen herének hívják) és ha valamit Nokia HERE-nek hívnak, azon nem lehet nem mosolyogva elhaladni, mert az még akkor is vicces, ha perfekt az angoltudásod.
-
=Mentor=
őstag
Nem tudom mi ezen a vicces, igencsak szexmániás az akinek a Here szóról bármi "csúnyaság" jut eszébe, vagy csak nem tud angolul....
-
Menyu_S6
tag
Elmés fícsör a túlsulyosak legalább hamar megtalálják a HERE-t.
-
blueMerle
veterán
Na jó de akkor kéremszépen mikor is fogom tudni a HTC 8s -emre letölteni a Herét? Erről valami bővebb info? Esetleg valami dátum? Q2, Q3? Bármi támpont? Tipp? Akármi....? Mert égetően fontos lenne a navi és épp ma terveztem megvásárolni a Navigont, csakhogy így egészen más a leányzó fekvése a hír hallatán. Ja és legfőképp: ugye ez offline navigációt jelent?
-
Carbonado11
tag
No!Ki a here?
-
BenHans
addikt
Nem akarok infantilis lenni, de Magyarok vannak a fejlesztői csoportban?
HERE város meg HERE térkép.
Helyfüggő szolgáltatás....
Ezt direkt rakták fel így estére,(?) fáradt humornak, mert akkor bejött....
-
hadrian77
csendes tag
"Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója már a HERE platform bemutatásakor megerősítette, hogy a legfőbb cél a helyfüggő szolgáltatások piacának meghódítása"
Ez mondjuk anélkül nehéz lenne, ha csak Nokiákra működne a dolog. Másrészről meg a Google is mintha profitált volna belőle, hogy ilyen irányú szolgáltatásait megosztotta.
-
Finnugor
tag
Szvsz maguk alatt favágás.
-
dreamdancer
őstag
Amúgy meg öröm, a jó navi eddig tényleg hiányzott a 8X-emről.
-
Johnny194
aktív tag
7.8 nem kap?
-
dreamdancer
őstag
Erőteljes dèja vu-fílingem van, mintha már lett volna egy (több) hasonló komment a témában. Így sokadszorra már nem akkora poén, mint elsőre (századszorra).
-
janes74
senior tag
Maradok a saját HERE-nél.
-
szp1
addikt
Volt régebben egy kisautó, a Hyundai Getz....2 hónap alatt átnevezték TB-re. Nem hiszem, hogy ezzel a (ló)herével nem lehet csinálni valamit - így, csupa nagybetűvel, még sokkal komikusabb
-
L4mie
veterán
Nem bírom végigolvasni hangos röhögés nélkül, bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest