- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falconmaster
tag
A több memóriát én is hiányolom =/
Az optikai navit sokan rögtön kikapcsolják, nekem tetszik, böngészőben kölönösen jó, kár hogy kissé kiforratlan - de igaz ez a telefon szoftverének egészére. A 30as szériás szoftverrel határozottan jobb/gyorsabb/stabilabb lett, de alkalomadtán még most is le/kifagyogat.Én személy szerint örülök neki hogy van benne kamera és használom is, főleg Social Networking oldalak (twitter, facebook) miatt, nyilván akinek ilyesmire nincs szüksége az feleslegesnek érzi, mint ahogy én is feleslegesnek érzem az exchange szinkronizálásos funkciókat vagy más olyasmiket amiket nem használok
Amit mondtatok hogy a szervízben "üres"-re formázott rendszerre teszik fel az új firmware-t az valóban igaz, csak mivel a beállításokat és alkalmazásokat ugyanúgy visszatöltik a telefonra ezért nem igazán oszt vagy szoroz a dolog - ezt az én példám mutatja legékesebben, ugyanis továbbra (szervízes szoftverfrissítés után) sem tudom használni az email klienst. Egyáltalán. Az ügyfélszolgálat megoldása: software reset ("gyári beállítások"). Hát köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest