Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folee
tag
Kiváncsiságból rákerestem szoftverfrissítésre és talált is. 081.004 a száma, a neten ezt találtam róla:
- Web Browser updated to v7.3.1.32
- Facebook updated to v0.98.13760
- Email client updated to v3.21
- Nokia Store updated to v1.6(22) with Symbian Anna icon style
- Psiloc Traveler Updated to 1.6(22)
- Better Performance
- Small bugfix in operating system.Pár perc alatt végzett a letöltéssel és a frissítéssel, és nem rendezett át semmit, úgyhogy nem lehet valami jelentős frissítés.
Ha már itt vagyok, összehasonlítom az E5-öt az E63-mal:
- lényegesen gyorsabb az E5,
- kezdetben hiányzott a dedikált névjegyzék és naptár gomb, mára megszoktam,
- a sötét kijelző helyett jobb lenne egy óra, mint az E63-on,
- a fém hátlap és a sima műanyag borítás miatt könnyebben kicsúszik a kezemből, az E63 gumiszerű hátlapja praktikusabb (jó, az E5 így elegánsabb),
- a beépített GPS gyorsan talál jelet és jól tartja,
- az akksi üzemidő kb hasonlóan jó és kiemelkedő a mostani mobilokhoz képest.Nagyjából ennyi. Igazából a GPS miatt cseréltem le az E63-at, aztán használat közben megtetszett a nagyobb sebesség is (naná!). Aztán kezdtem csalódni a telefonban, mert az utóbbi időben többet volt szervízben, mint itthon. Kezdődött azzal, hogy gyakran lefagyott, kikapcsolt. Elég idegesítő volt, hogy mindig ellenőriznem kellett, hogy működik-e és elérhető vagyok-e még. Szerencsére még garanciális, így irány a szervíz. 3 hét múlva kaptam vissza: főpanelcsere. Na, gondoltam, akkor most már oké lesz minden. Kb. két hét múlva azt kezdte el játszani, hogy hol működött a hallgatója, hol nem. Ez is elég idegesítő volt, hogy hallózok, mint a süket, mert nem hallom a hívó felet. Újból szervíz, egy hét múlva kész. Pár nap után ismét elnémult a hallgató, újból szervíz. Két hét után kész. A garanciajegyre már nem is írtak semmit, viszont kicserélték a készülékházat.
Ami jól jött, mert már voltak rajta leejtésnyomok. Cserébe, lefelejtették róla az usb csatlakozó fedelét. Amikor ezt szóvá tettem, mondták, hogy akkor visszaküldik a központi szervízbe. Mondtam, hogy köszi, akkor inkább nem kell, nélkülöztem már eleget a telefont. A lényeg, hogy a hallgató azóta működik. Remélem, most már nem lesz vele semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ami jól jött, mert már voltak rajta leejtésnyomok. Cserébe, lefelejtették róla az usb csatlakozó fedelét. Amikor ezt szóvá tettem, mondták, hogy akkor visszaküldik a központi szervízbe. Mondtam, hogy köszi, akkor inkább nem kell, nélkülöztem már eleget a telefont. A lényeg, hogy a hallgató azóta működik. Remélem, most már nem lesz vele semmi gond.