Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Folee

tag

Kiváncsiságból rákerestem szoftverfrissítésre és talált is. 081.004 a száma, a neten ezt találtam róla:
    - Web Browser updated to v7.3.1.32
    - Facebook updated to v0.98.13760
    - Email client updated to v3.21
    - Nokia Store updated to v1.6(22) with Symbian Anna icon style
    - Psiloc Traveler Updated to 1.6(22)
    - Better Performance
    - Small bugfix in operating system.

Pár perc alatt végzett a letöltéssel és a frissítéssel, és nem rendezett át semmit, úgyhogy nem lehet valami jelentős frissítés.

Ha már itt vagyok, összehasonlítom az E5-öt az E63-mal:
    - lényegesen gyorsabb az E5,
    - kezdetben hiányzott a dedikált névjegyzék és naptár gomb, mára megszoktam,
    - a sötét kijelző helyett jobb lenne egy óra, mint az E63-on,
    - a fém hátlap és a sima műanyag borítás miatt könnyebben kicsúszik a kezemből, az E63 gumiszerű hátlapja praktikusabb (jó, az E5 így elegánsabb),
    - a beépített GPS gyorsan talál jelet és jól tartja,
    - az akksi üzemidő kb hasonlóan jó és kiemelkedő a mostani mobilokhoz képest.

Nagyjából ennyi. Igazából a GPS miatt cseréltem le az E63-at, aztán használat közben megtetszett a nagyobb sebesség is (naná!). Aztán kezdtem csalódni a telefonban, mert az utóbbi időben többet volt szervízben, mint itthon. Kezdődött azzal, hogy gyakran lefagyott, kikapcsolt. Elég idegesítő volt, hogy mindig ellenőriznem kellett, hogy működik-e és elérhető vagyok-e még. Szerencsére még garanciális, így irány a szervíz. 3 hét múlva kaptam vissza: főpanelcsere. Na, gondoltam, akkor most már oké lesz minden. Kb. két hét múlva azt kezdte el játszani, hogy hol működött a hallgatója, hol nem. Ez is elég idegesítő volt, hogy hallózok, mint a süket, mert nem hallom a hívó felet. Újból szervíz, egy hét múlva kész. Pár nap után ismét elnémult a hallgató, újból szervíz. Két hét után kész. A garanciajegyre már nem is írtak semmit, viszont kicserélték a készülékházat. :) Ami jól jött, mert már voltak rajta leejtésnyomok. Cserébe, lefelejtették róla az usb csatlakozó fedelét. Amikor ezt szóvá tettem, mondták, hogy akkor visszaküldik a központi szervízbe. Mondtam, hogy köszi, akkor inkább nem kell, nélkülöztem már eleget a telefont. A lényeg, hogy a hallgató azóta működik. Remélem, most már nem lesz vele semmi gond.

Új hozzászólás Aktív témák