Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• albiosz

őstag

válasz baradi #286 üzenetére

Üdv!

Pro:
    -gyárilag telepítve van és használható gyakorlatilag minden, amire egy okostelefon kell és más rendszereknél telepítgetéssel kéne tökölnöd, esetleg fizetned kellene érte: gondolok itt pl. az ingyenes navigációra, a quick office-ra, pdf olvasóra, előre telepített msn is van, kiválóan teszi a dolgát.
    -wifi antenna jól teszi a dolgát
    -zenehallgatás minősége egy telefonhoz képest kiváló (nyilván nem a gyárilag hozzá adott fülessel)
    -qwertz billentyűzet jól használható, pedig nincsenek nőies ujjaim
    -jól néz ki, egyben van. a bátyám E52 tulaj, ami itt agyon volt dicsérve a tesztben, kiemelte mikor megfogta, hogy az E5 fogásra sokkal tartósabbnak, masszívabbnak tűnik, mint az ő tiszta fém telója. aki látta mind komoly telónak gondolta és drágábbnak, igaz nem geek-ekkel veszem körül magam :D
    -apróság, de az előre telepített zseblámpa funkció tökjó. simán hosszan nyomod a space-t és világít is a vaku. nem kell letöltögetni erre külön programot

Kontra: vannak neki ilyenek is, nem akarom szépíteni a dolgot
    -a kicsi kijelző kompromisszumokkal alkalmas pl. netezésre, vagy filmezésre. de azért utazásnál tud ennek is örülni az ember. egy fészbuk csekkolásra meg hírolvasására elég ennyi.
    -napfényben kb. olvashatatlan. nekem fekete hátterem van. fehérrel lehet, hogy jobb
    -említettem, hogy a gyári füles egy sz*r. be kell ruházni egy minőségire, ha sok zenét szeretnél hallgatni
    -ugyan nem használom fotózásra a telót, ezért erről nem tudok tapasztalatot írni, de gondolom makrózni nem lehet AF nélkül. nyaralásnál viszont szerintem lehet lőni pár képet, ha nincs digi gép a közelben.

Ennyi jutott eszembe. Ha valami érdekel, kérdezz nyugodtan!

Új hozzászólás Aktív témák