- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
A szoftver elég jó. Nem tudom pontosan már melyik navi céget vették meg, egy az egyben, hogy integrálni tudják és létrehozzák az ovi maps-et. A hangosnavigáció nagyon ott van. Annyi féle hangot szed le az ember amennyit akar (mármint nyelvet). Gyárilag egy okos telefontól elvárható a szoftverkörítés. Az ovi store wifi-ről használva nagyon kellemes mennyiségű app-al lát el. Ennél több szinte felesleges. A használata szerintem elég egyszerű.
Egy acc-ot csinál az ember, és még egy @ovi.com-os mail is lehet hozzá. Annak a felülete is korrekt a telón meg egyszerű belőni. -
kp78
addikt
Van hangos navigáció, ha letöltöd a hangot is
Ezekre pillants rá, hogy meggyőzd magad, kell-e ez neked.
Szóval a Nokia navi (hanggal együtt) ingyen van, és elég korrekt.Lehet rátenni garmint is, meg Sygic-et is.
Garmint 5800-án próbáltam, C7-re még nem tettem fel, Sygic-et nem is próbáltam.
Ovi market egyszerű, szerintem senkinek sem jelenthet gondot. -
sunone
aktív tag
hehe, alkalmazásokat letölteni ugye itt is lehet...
-
Georgie1224
tag
Bennfentes nokiás ismerősömtől tudom, hogyha agyon pakolják a főmenüt, akkor lassúnak tűnhet.
Ez ugye azért van mert van benne 256MB RAM amit a symbian^3 os a felületre és minden egyébre használ a telefonon.
Ha telepakolod mind a három képernyőt nem kell csodálkozni. Nekem 1,5 képernyőnyi cucc van, de a másodikon már egy képernyő széles free memory bar van, ami megmutatja mennyi az annyi ami épp szabad a ramból meg a wifi widget-je.
Így 156MB marad szabadon, szóval több mint a fele.
A másik okos dolog, hogyha új alkalmazást telepítettél utána újra érdemes indítani a telefont.
A telepítésnél ugye a memóriát használja a telepítő, így azt telerakja a cuccaival.
Fentebb egyik hozzászóló írta, hogy a Menü/Beállítások/Témák/Általános/aktuális témán OPCIÓK gomb/Témahatások/Ki gyorsítja a telefont.
Ugyanis mint a tesztben is írták van egy késleltetés a desktop-ok (asztalok) váltása közben, de ez nem hiba, hanem effekt. Persze 3 teli desktop-al már lehet, hogy nem csak effekt lesz belőle. Nekem az első oldal minden olyan dolgot tartalmaz, amire naponta esetleg szükségem lehet. A többit hivatkozásokban meg lehet adni. Nekem az alkalmazások egy hivatkozás, így nincs minden kipakolva a desktopra és RAM-ot spórolok, a HAWX vagy egyéb HD játékokhoz. -
kp78
addikt
Nézz meg youtube-on pár C7 videót, vagy vmelyik nagyobb boltban ahol ki van téve nyomkodd meg.
-
szp1
addikt
Szia.
Én annak idején az android és a s'3 közül kellett válasszak, jelesül a SGS és a C7 volt a két kiszemelt.
Mivel én sem akartam turkálni a rendszerben, meg rootolni és "főzött ROM"-okkal kísérletezni csak simán használni szerettem volna a telefont ezért döntöttem a C7 javára dacára a "poros" UI-nak.
Mivel soha nem volt Symbis gépem, eleinte szokatlan volt, főleg, hogy több rétegű a rendszer és vannak nehézkes megoldások, de mivel itt már shortcutos indítási lehetőség van majd' minden alkalmazáshoz ezért hamar meg lehet szokni - egy hét próbálgatás után gond nélkül megy.
Kérdésedre: kétszer volt fagyás ( user error ), az új sw stabil, gördülékeny. Igazából a felhasználói élményen kívül semmi negatívumot nem tudok mondani, de az sem szörnyű, inkább csak "nem menő".
Ami nagy előny: nagyon jó telefonálás, stabil erős WiFi, jó GPS és ingyenes navi, viszonylag erős kamera, HD videoval. Amoled kijelző.
Extra szoftvert én még alig töltöttem le, majd amire szükségem lesz leszedem.Eddig még nem volt ilyen, csak játék jött le.
Ja és a videolejátszó nagyon derék!
Mellesleg nagyon jó az anyaghasználat és esztétikus a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged