- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
krisztianAMG #36 üzenetére
65.000 Ft?
Mi van ebben hogy ilyen drága. -
Gabi 8906
senior tag
Már komolyan, a Nokia mit akar most az évre???Se az N9, se X7,se semmi. Az x7 jó lehetett volna, mi az hogy nem versenyképes??
Zenei mobilok közt az lehetett volna.
Most akkor semmi csúcs mobilt nem fognak bejelenteni, majd forgalmazni az év végéig ? Majd csak a Win7-et jövőre....
(Amit idáig bejelentettek, és már egy pár helyen forgalmazzák is az az E7. De az nekem kevés a nem bővíthető memoria miatt és a magas ára miatt.
)
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
littlelion21 #23 üzenetére
Amcsiba mennyire elterjedtek a Nokia itthoni "csúcs" mobiljai, lehet arrafelé kapni?(pl: N8, C7, stb..)
-
Gabi 8906
senior tag
Ez igaz, nem az én döntésem eldönteni. Én csak kiírtam a véleményem mennyire forradalmi hatása lehet ennek a Nokia mobilnak az USA-ban. Ráadásúl az a piac anyagilag erős(sok a pénz
), a Nokia meg gyenge. Rákéne gyúrni valamire ami ott menő.( Anno nagyon sok amerikai filmben láttam flippes motorolát vagy más kagyló kialakítású mobilt.Ebből arra következtetek hogy szerethették-szeretik, menőnek számít a kagyló mobil. Lehet abban kéne kiadni valami normálisat közép kategóriában.
Na meg persze érintősben felsőkategóriát.
)+reklámozni a Nokia mobilokat valami amerikai hírességgel, aki ott mintaképnek számít.
Nekem az utolsó Nokia telo amit szerettem az N97-volt. Jöhetne valami utódja.....
(Nem vagyok Nokia ellenes, csak nem tetszik amit csinálnak.
Én pl többet várnék tőlük.)
-
Gabi 8906
senior tag
Amcsiba előfizuval semmi esélye. Hamarabb vesznek majd előfizuval az ottaniak inkább egy Motorola Milestone-t vagy valami hasonlót. Nem a szupergépek ellen szánják ez igaz, de a mostani modellek nagy része is lemossa ezt a Nokiát. Valamikor olvastam hogy az amcsik nem kérnek a Nokiából. Ezzel a típussal nem igen fognak elérni valami nagy áttörést.
Kártyásan lehet valami értelme a dolognak, de arrafelé inkább az előfizu az elterjedtebb.(Javítson ki valaki bátran ha nem jól gondolnám.)
-
Gabi 8906
senior tag
Ez egy rakat sz@r. Nem csoda hogy Amerikában nem kérnek a Nokiából.(Ott nincsenek Nokia fanok, ennek a típusnak nemsok esélye van a létjogosúltságra arrafele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest