- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubo61
csendes tag
Sajnos ez nagy gond, -eddig a Samsungoknál találkoztam vele-mert ha a családi kártyán beszélek a és nem érnek utol a cégesen, azt hiszik hogy kikapcsoltam. Nem értem, hogy a korábbi fejlesztések ezt miért tudják és az újak miért nem. A gyártó és a forgalmazó bölcsen hallgat a dologról, hogy ez nem 2 sim, hanem csak másfél. Leírásban nincs róla szó, a gyártó márkaképviselete nem tud róla mit mondani, kipróbálni nem lehet mert akkor már nem lesz új a készülék.Vedd meg és próbáld ki és ha nem valódi 2 sim akkor dobd el és vegyél egy másik gagyit. Vásári zsákbamacska. Kérlek benneteket, hogy a teszteitek során (ha már ti kipróbáljátok) írjátok meg a tapasztalataitokat.
Nagy köszönettel: -
botimarci
csendes tag
Már bocsánat, de hogy lehet úgy tesztet írni, hogy egy Dual Sim készüléknél a legfontosabbról nem írtok semmit. Éspedig, hogy Dual Active vagy nem???? A Samsung-nál igenis van több olyan készülék amelyik tudja, hogy hívás közben jelzi, ha a másik SIM-re is hívás érkezik. Még az istenverte magyar nyelvű honlapjukon is fent van ha ilyen a készülék (pl. B5722 tudja ezt a funkciót) EZZEL KELLENE KEZDENI A TESZTET? MERT EZÉRT VESZNEK SOKAN ILYEN TELEFONT. NEM A KAMERA MEG A ZENELEJÁTSZÓ MIATT. Ez itt nem szakértői oldal, hanem max lelkes amatőrök bénázása. Ez itt nem teszt, hanem hiányos termékismertető.
-
homonovus
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest