Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethjoc
csendes tag
milyen mappa? végignyálaztam az egészet, sehol nincs jelentés...
-
nemethjoc
csendes tag
Másnak sem jön kézbesítési jelentés SMS után? pedig be van kapcsolva, és egyik Sim-re se jön. Más Nokiában jön, szóval nem a kártya a probléma.
-
meroly
veterán
válasz
nemethjoc #72 üzenetére
Természetesen lehet két azonos hálozatút belerakni, miért ne.
Részleteket nem tudok de általában megkérdezi hogy melyik sim-ről szeretnéd a hívást/sms-t indítani.
Ezen a képen látszik hogy be lehet állítani. Meg itt is. -
nemethjoc
csendes tag
Hello!
Én ara lennék kíváncsi, hogy azonos hálózatú SIM mehet bele? mert erre semmi infót nem találtam, Én pl. két vodka font akarok bele rakni, az egyik duma, a másik kizárólag SMS-re
Másik: van olyan, hogy ha hívást indítok, akkor melyik legyen az alapértelmezett? mert nem szeretnék véletlenül se az SMS-es kártyáról hívni, mert akkor rámegy a gatya( 6-7 óra duma egyhuzamban) és fordítva is igy van, nem szeretnék véletlenül se a beszélgetősről sms-t irni. Ezeket belehet állitani?
-
törölt tag
Sziasztok! Anyámnak van ilyen telefonja. a gondom a következő: nem lehet a hívásnaplót törölni. ha rámegyek a naplólisták törlésére, és arra hogy mindet akkor kiírja hogy törölve de mégse törli őket ki. Ha meg egyenként próbálom törölni úgy meg kiírja, hogy érvénytelen memóriahely. Tudja valaki mi lehet a gond?
-
hege8888
aktív tag
Péntektől a Tescoban 15000-ért nyomják függetlenül.
Azt kérdezném, hogy 100! nincs rá magyar nyelv, vagy rárakható valamiképpen?
anyósomnak jó lenne, de az angol neki nem jön be. -
meroly
veterán
-
cigam
titán
usb-ről is tölti az aksit?
-
Mr.Icebear
csendes tag
2-es sim kártyáról kezdeményezett hívás esetén a hívott félnél nem jelenik meg a számom. Annak dacára sem,hogy a szolgáltatónál az alapértelmezés a bekapcsolt állapot. Viszont a telefonon nincs lehetőségem a 2-es kártyánál beállítást eszközölni. Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt a problémát orvosolni.
-
xcbiker
addikt
Mennyire igazad van!
Én 2db nokia 6300-át használok.
De már unom cipelgetni mindkettőt.
Szeretnék egy hasonló dual sim telót.Nekem ami lényeges: Kis méret, Kis súly, Telefon + SMS, Nyomógombos kivitel. Ami még jól jönne, ha tisztességesen ki lehetne hangosítani esetenként. A többi nem érdekel.
Úgyis ütöm-vágom=használom telefon lenne.
A 6300-ák is estek már párat és még frankók, csak utálok sok kütyüt magamnál hordani... elegem lett. -
törölt tag
Vettem anyámnak egy nokia c2-00 telefont. az a gond vele, hogy ha hívnak nem írja ki a nevet csak a telefonszámot. tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
-
bubo61
csendes tag
Sajnos ez nagy gond, -eddig a Samsungoknál találkoztam vele-mert ha a családi kártyán beszélek a és nem érnek utol a cégesen, azt hiszik hogy kikapcsoltam. Nem értem, hogy a korábbi fejlesztések ezt miért tudják és az újak miért nem. A gyártó és a forgalmazó bölcsen hallgat a dologról, hogy ez nem 2 sim, hanem csak másfél. Leírásban nincs róla szó, a gyártó márkaképviselete nem tud róla mit mondani, kipróbálni nem lehet mert akkor már nem lesz új a készülék.Vedd meg és próbáld ki és ha nem valódi 2 sim akkor dobd el és vegyél egy másik gagyit. Vásári zsákbamacska. Kérlek benneteket, hogy a teszteitek során (ha már ti kipróbáljátok) írjátok meg a tapasztalataitokat.
Nagy köszönettel: -
homonovus
csendes tag
Kissé talán elragadtatta magát, de szerintem még elmegy :-)
Ami viszont fontos: a cikkek (és néha a használati utasítások) túlnyomó többségéből sajnos tényleg nem derül ki, hogy a készülék tudja-e a dual active sim-et. Mivel a tesztelők kézbe veszik a telefonokat, jó volna, ha a tesztekben konkrétan kitérnének erre (akár egyetlen mondat erejéig csak).
-
botimarci
csendes tag
Már bocsánat, de hogy lehet úgy tesztet írni, hogy egy Dual Sim készüléknél a legfontosabbról nem írtok semmit. Éspedig, hogy Dual Active vagy nem???? A Samsung-nál igenis van több olyan készülék amelyik tudja, hogy hívás közben jelzi, ha a másik SIM-re is hívás érkezik. Még az istenverte magyar nyelvű honlapjukon is fent van ha ilyen a készülék (pl. B5722 tudja ezt a funkciót) EZZEL KELLENE KEZDENI A TESZTET? MERT EZÉRT VESZNEK SOKAN ILYEN TELEFONT. NEM A KAMERA MEG A ZENELEJÁTSZÓ MIATT. Ez itt nem szakértői oldal, hanem max lelkes amatőrök bénázása. Ez itt nem teszt, hanem hiányos termékismertető.
-
kerelo
aktív tag
Nekem valamivel szimpibb mint a c1,de nem sokkal
-
homonovus
csendes tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
Virág et. #41 üzenetére
Mondom, hogy nem. Valamelyik alap Nokia ugyanezt produkálta. Asszem azt is Pont Bog tesztelte.
szerk.: Meg is van. Nem Bog volt, hanem Bocha, de a kamera minőségén, meg az "elsőségen" (már ha eddig nem volt még ilyen sz@r...) nem változtat.
-
Virág et.
senior tag
Sok tudatlan fikázza a kamerát... hát senki sem veszi észre az eddig nem látott extrát?
Ez a világ első tilt shift kamerával ellátott telefonja! -
gabo9201
senior tag
Mekkora hulladék!
Ennél még a régi 6230-asom is jobb képeket csinált.
-
kolosanyi
veterán
Tudom, ár, meg nem az a szint blabla... DE! Hogy lehet már ilyen gagyi kinézetű telefont összetákolni? Komolyan, ha nem lenne rajta a Nokia logotópia, azt hinném, hogy egy filléres kínai vacak. Ha másra nem legalább a dizájnra igyekezett odafigyelni a gyártó eddig...
Ráadásul az a kamera... Inkább tényleg hagyták volna ki. Ezt minek?
Egyébként ugyanezt a kameramodult láttam már valamelyik másik Nokiában is. Szintén ugyanez az "effekt" volt tettenérhető, onnan jutott eszembe.
-
foxymaci
senior tag
hát el lehetne felejteni már a 128x160 at meg az a kamera utoljára esküvői fotókon láttam ilyen effektet XDXD
-
Lacazr93
senior tag
Hát elég csúnyácska lett szegény... 5000Ft-se adnék érte..
-
Apollyon
Korrektor
A hangerőgomb hiányát még túl lehet élni ha a navi gombbal egyszerűen lehet a hangerőt állítani beszélgetésnél. Viszont jobb lett volna kamera helyett, ami inkább egy kaleidoszkóp.
-
=Mentor=
őstag
Azért volt vezető rendszer egészen az Android megjelenéséig... Sőt az összes többi rendszert verte, stabilitás és kiforrottság terén! Szóval ne beszélj baromságokat! A Nokia ott követte el a hibát, hogy nem mert igazán változtatni a kezelőfelületen, de ez már történelem...
A Nokia a klasszikus mobil szegmensben toronymagasan vezet az eladásokat tekintve, ennyit a lemaradásról... Ezt a telefont különösen ajánlom mindenkinek!
Köszöntem!
-
ansell
tag
Pont minap néztem a kétkártyás telefonokat, már egy Nokia 6300 szinttel megelégednék ha kezelne 2 SIM-et.
A Samsung C3322 tünik igéretesnek, remélem lesz róla is teszt, ill. hivatalosan is kapható lesz, nem csak zug gsm-ben. -
cefre00
tag
Véleményem szerint nem érdemelte a plecsnit...nem mutat semmit ez a telefon.
-
törölt tag
Nem tetszik a telefon,de a billentyüzet világitás nagyon szépre sikeredett.
-
SkyLine3000
addikt
A telefon még elmegy, de ekkora retek kamerát hogy lehetett beletenni??? Inkább hagyták volna ki. Ez még a kínai telefonok szintjét sem hozza, pedig az elég tré. Nyilván nem a fényképező az első, de akkor meg minek ez a szar bele?
Meg ami engem zavar, h a kétkártyás telefonok legnagyobb része ilyen semmitérő alapteló. Nekem is van két kártyám, de attól igényesebb vagyok, h ilyen szarokba tegyem be őket. -
scream
veterán
válasz
baltazar325 #22 üzenetére
Fikázni nem fikázom csak nem értem mit láttak ennyi éven keresztül ebben a rendszerben ...
Külön program kell ahhoz,hogy normálisabban lehessen használni...
" HTC sense-hez hasonlít "
Én inkább veszek HTC-t annyi pénzért ,mint egy Nokiát Symbiannal és HTC Sense-hez hasonló kinézettel
Ha értelmesebb rendszereket rakott volna a készülékeire akkor ma nem Samsung telefonom lenne,hanem Nokia.
-
klambi
addikt
válasz
baltazar325 #22 üzenetére
ezeket sosem szerettem, "telefonokosítás"... ez kicsit olyan ha mész az utcán és szembejön 1 tuningolt szuzuki.
ha normális telefon kell vedd! -
klambi
addikt
Én ezt a huszonpárezret kicsit sokallom ezért a telefonért, ma ez a semmiség ennyiért...
-
baltazar325
csendes tag
Ne fikázd a Symbiant. (Van aki szereti az Android mellett is, és én is.) A felület kezelhetőségén és felhasználói élményén kívül nem sok hibája van, de ez egyetlen programmal orvosolható, csak rá kell rakni az SPB Mobile Shell nevű progit és máris pofásabb a rendszer (jobb, mint az Android készenléti képernyője, és a HTC sense-hez hasonlít). (Ugyanez van Symbian-ra is, csak ott nyilván nincs felül Windows-os sáv: [link])
-
JR.CSé
senior tag
Amire kitalàltàk arra jò szerintem.
-
Nem tudom de ennyi pénzt nem adnék érte...Kicsi kijelző a többi elmegy.Valahogy a nokia mostanság rossz úton halad.Én érzem csak ezt?
-
rep3at
őstag
A hot-swap SIM nagyon jó ötlet, ennek ellenére nem tetszik, túl alap.
-
Rav3n02
senior tag
Ejj nokia nokia
Későn jött és már eleve nyomottabb áron kellene a polcokra kerülnie.
Maga a telefon egyébként vállalhatónak tűnik, de ezt a kamera design igazán elfelejthetnék már a finnek, az összes telefonnál gagyi hatást kelt -
JanFe
aktív tag
Eleg jo keszulek
-
Após jelöltnek ilyen van legalább fél éve... céges telefonként kapta, meglepő volt most olvasni róla a tesztet.
-
Legalább 2 inches kijelző( 6300, 3600slide), és legalább 2 MP kamera( 6300), akksiból akad bőven , bármelyik, de csinálhatnának egy ilyen kialakítású készüléket fémes stílusban is, nem csak vacak PET-palack műanyagból..
-
sunahunter
senior tag
-
-
sunahunter
senior tag
Ebben van már hívásszűrés funkció?
-
törölt tag
És még mindig van BL-5C akksi!
-
zsoltyyy
senior tag
Tudom, h ez nem az a kategória, de azért tehettek volna bele kicsivel nagyobb kijelzőt, meg egy olyan kamerát, amivel legalább felismerhetőt képeket lehet készíteni (nem kell hűű de sok mp, de vga az gáz).
Ja meg ez a kinézet... na mind1.
-
str8
tag
Bár tavalyi mutatta be a gyártó, ---> Bár tavaly mutatta be a gyártó,
-
callmeakos
veterán
Hát a C1-00 az ordas nagy öngól volt nem is vitás. Talán 2010 legégőbb Nokiája (Bocs Nokia fanok)
Ez viszont korrekt készülék, bár ez a kamera.... Szal' hogy nem volt raktáron egy tucat 2 megapixeles kamera és ezért betetté ezt az "izét" 2011 ben a Nokiától szintű gyártótól kicsit égés......
-
NoMagix
addikt
Szódával elmegy!
Nokia szépen lemaradt ebben is!
Jó megoldás a második sim!
De, miért kell lespórolni a hangerőgombokat, ez sosem fogom megérteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest