Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lumiaman
csendes tag
Nekem tetszik az egész Belle, 500asom van, nem mondom, hogy fagyásmentes, de viszi rendesen.
-
attisx
addikt
válasz
zsof Nokia #23 üzenetére
Ami azt illeti, ebben a topikban soha nem is volt nagy élet...
Ellenben az N8 és 808 PV topikok még mindig pörögnek rendesen.
-
zsof Nokia
aktív tag
Látom kihalt ez a topik is
-
válasz
Bloodrayne2 #20 üzenetére
Én mondjuk egyik kategóriába se tartozok, de odáig biztos, hogy a közeli rokon 701 se támogatja az AC3-at a specifikációja szerint, hiába Belle-es. Úgyhogy én nem várnék rá nagyon.
-
Bloodrayne2
tag
Helló!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy akinek Nokia C7es telefonja van és feltette rá a Symbian Belle-t,hogy már benne van-e az ac3 codec?tehát,tud-e olyan filmet lejátszani hangall együtt,aminek ac3 kódolású hangja van?
-
LazacX
tag
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a Belle alatt nem működik az Opera Mini, ez fedi a valóságot?
-
válasz
SpongyaBob #13 üzenetére
A Symbian (Anna) egy átkozott hibája, hogy nem tud infrastrukturális WIFI megosztást, csak ad hoc-ot. Ezzel szívok egy C7-tel
-
sid87
senior tag
Minek erőltetik ezt a Symbian-t?
-
=Mentor=
őstag
Abba persze nem gondol bele a sok "anti", hogy Nokia C7, N8, E6 stb készüléket már szinte sehol nem lehet kapni, mert kifutó termékek... Amúgy is baromság lenne valakinek ilyet vásárolni újan, talán az N8 kivételével. Tehát ez a csúszás főként a meglévő tulajokat érinti.
Lehet sorolni, hogy hány friss! készülék nem kapja majd meg az Android 4.0-t... Az az igazi Bullshit nem ez!
-
stewe780
őstag
Egyébként tök igaz. Nem azért késleltetik, hogy a Lumia jobban fogyjon, mivel aki a Belle késése miatt vesz új telót az biztosan nem egy másik Nokiát fog venni.
-
Ricardooo
tag
válasz
zsof Nokia #5 üzenetére
többen vagyunk így ezzel a kérdéssel
-
zsof Nokia
aktív tag
Kiváncsi vagyok miben változik a Belle
-
Ricardooo
tag
-
szp1
addikt
A tagadás a legjobb megerősítés. Tiszta politika....fúj.
-
hunter84
aktív tag
Tudom, hogy ezek csak üres lózungok, de bírom az ilyen kifejezéseket, mint: "...tökéletes felhasználói élményt nyújtson".
Más gyártó is löki a bullshit-et, de kérdem én, mint vásárló, van-e esélyem visszakérni a pénzemet egy megvásárolt termék után, ha az nem nyújt - az esetleges ígéret ellenére sem - "tökéletes felhasználói élményt"?
-
Bullshit az van, bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem a Belle frissítés csúszásával szeretné elősegíteni a Lumia modellek iránti kereslet növekedését a Nokia.
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest