Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkiceg
csendes tag
válasz
Psychopeti #13563 üzenetére
Hali
Igen, pár napja raktam fel, elég jó lett, ez eddig a legjobb delight release szerintem az eddigi pár napos tapasztalataim alapján egyelőre.
GPS működik offline online is, térképeket le kell viszont tölteni külön és telepíteni a gyári nokia suit alkalmazással, de vannak más alternatív módok is elméletileg.
A gyári kamera app is módosítva lett, részletesebb lett több opcióval, stabilabb maga a kamera, valamint jobb képek, videók készítésére képes az eddigihez képest úgy vettem észre. Jól finomítottak tehát ezen is, számomra fő lényeg a kamerája igazából.Magából a rendszerből felesleges dolgok ki lettek véve, hasznos dolgok berakva bent hagyva, úgy fogalmaznék hogy szépen csiszolva lett, ki lett maxolva amit a symbian rendszerből ki lehet hozni 2020-ban. Stabil, gyors, szép, üzemidő ok, minden rendben.
Van az applist alkalmazás ami a nokia store nem hivatalos utódja. Sok friss hasznos app beszerezhető onnan, de az n1ovi weboldalról is néhány.
A magyarítást csak le kell tölteni és felülírni a rofs2 fájlt az rm-807 könyvtárban, külön rofs3 magyar fájl nem szükséges, csak a rofs2 kell. Nem hibátlan a magyarítás, vannak benne sajna hibák/bugok itt ott, de nem olyan vészes.
Telepítés/flash phoenix szoftverrel: http://ovi.h1n.ru/delight/phoenix.php
Alternatív telepítés/flash win8 és afelett best szoftverrel: http://ovi.h1n.ru/delight/best.php
Letöltés, infók, tippek, változtatások leírása egyebek: http://ovi.h1n.ru/delight/
Appok: http://ovi.h1n.ru/symbian-store/
Applist nokia store: https://applist.schumi1331.de/Üdv
-
tkiceg
csendes tag
Kész van a magyarítás is a legújabb 2020-as nokia 808 delight 1.8 szoftverhez!
http://ovi.h1n.ru/delight/#Egyébként hasznos infók is fellelhetőek a témával kapcsolatosan a weboldalon!
Üdv
-
tkiceg
csendes tag
válasz
Psychopeti #13559 üzenetére
Szia! Igen, a legújabb friss 1.8 delight verzió készen van már 1-2 hónapja, de a lokalizációk lassabban mennek. A 2 fejlesztőnek nincs nagyon kapacitása rá, mivel nyilván nem ebből élnek, és kicsit időigényes a magyarosítás vagy bármilyen nyelvezetet összedobni rá sajnos
De pár napja beszéltem a főfejlesztővel azt mondta hogy még ebben az évben várható, mindenesetre azért beszélek majd megint vele hogy a magyar nyelv prioritást élvezzen, meg besegítek neki ahogy az időm engedi. Csak hát abból mindenkinek kevés van sajna, élni kell pénzt keresni..Az előtted kérdezőnek: Hogy miben más az új verzió egyszerűen megnézheted a fentebbi hozzászólásomnál belinkelt oldalukon! Le van alaposan részletezve, a changelog-ot nézd.
Itt elég hosszadalmas lenne nekem leírni vagy bemásolni az ottani szöveget és feleslegesJövök majd ha lesz friss info. Csak azért nem jöttem leírni hogy kész a friss firmware mert még nem magyar.
-
tkiceg
csendes tag
válasz
Psychopeti #13553 üzenetére
Pár hónapja vettem eredeti vadonatúj BV-4D akksit az enyémbe, ami papíron 1320mAh kapacitású.
Én az angol ebayről rendeltem.
De Magyarországon elméletileg a skyphone vagy ps-digital nevezetű mobilokat és tartozékokat árusító webshopokból/üzletekből szerezhető be 3-4 ezer forint környékén. Legalábbis pár hónapja még mikor aktuális volt nekem, akkor így volt.
Alapjáraton a BL-4D 1200mAh kapacitású, de nekem van egy sok éves Bxt gyártmányú kínai utángyártott akksim ami 1450mAh. Nem vettem észre nagyon a többletet sosem azt megjegyezném -
tkiceg
csendes tag
válasz
MR007RM #13550 üzenetére
Update: Rákérdeztem részletesebben a dolgokra a projekt kapcsán, többek közt a magyar felületre is és a következő választ kaptam:
No, you can’t. Sorry for that at the moment, but I am focusing on the next major release first.
And as you wish, Delight v1.8 will have Hungarian language (I am adding to my notes now).
But with v1.7, you can use Hungarian keyboard only: just grab old ROFS3 from Delight 1.5, overwrite, and flash.Szóval le a kalappal hogy foglalkoznak vele, nagyon szimpatikus hozzáállás valamint egyén/ek. Valamilyen formában csatlakozom is a dologhoz ahogy az időm engedi, ha nem fér bele akkor ha más nem anyagilag valahogyan majd kiderül. Mindenesetre mivel még mindig a 808ast használom fotózásra, várom a friss 1.8-as delight cfw-t ráadásul magyar nyelven.
Ha lesz újabb info/link jelzem természetesen.
Üdv -
tkiceg
csendes tag
Akinek esetleg újdonság lenne, olvastam ma pár külföldi mobilos portálon hogy osszedobtak egy új 1.7 verziószámú delight szoftvert nokia 808 es n8 készülékekre. 2019 év eleji a "frissítés" elméletileg újdonságokkal, módosításokkal. Talán megoldás lehet gps problémákra vagy kamera gondokra és még jó pár felesleges appot funkciót ki is gyomláltak talán, stabilabbá, egyszerübbé tették stb.
Magyar lokalizáció egyelőre nincs, de készül elméletileg hozzá és lehet is kérvényezni a fejlesztő egyéntől/csapattól.
Letölthető és infó innen:
http://ovi.h1n.ru/delight/
További infók: http://www.allaboutsymbian.com/news/item/23324_Released_Delight_17_Symbian_OS.phpÉn felrakom amint lesz magyar felület is hozzá és az időm is engedi, mert jelenleg a régi több mint 5 éves 1.5-ös verzió fut rajta. (még mindig ezt használom fotózásra) :)
-
tkiceg
csendes tag
Az olyan esetekben mikor tanusítvány lejárat miatt nem enged telepíteni, a dátum visszaálítás segíteni fog. Ha feltelepült utána meg beállítod a rendes dátumot. Bár nekem delight rendszer van rajta, azzal sose voltak ilyen problémáim. A többi app amit felsoroltál felejtős, egyedül a facebookra van egy java alapú alternatíva, facebook mobile qt a neve talán. Letöltheted az applist áruházból.
-
tkiceg
csendes tag
Mai nap vettem elő a fiókból, 1-2 hónapja nem láttam már. Már csak ránézni is öröm
Be is kapcsoltam, nyomkodtam kicsit, kameráztam is, biztos ami biztos. Még mindig ütős ez a kamera mobil kategóriában! -
tkiceg
csendes tag
Köszönöm!
Azóta felraktam rá az általad is említett 1.5 delight verziót, amit egyébként (delight) nokia 701 és c7 telefonokon már használtam és összességében rendben voltak.
Kivétel a gps ill térkép kezelés/navigálás, offline módban soha nem talált jelet, internettel se mindig.. Valamint kissebb-nagyobb bugok, lassulások, fagyások is előfordultak elég sűrűn, dehát ezek azért a symbian velejárói
A 808-ason viszont rosszabb a helyzet, ugyanazokat tapasztalom mint te.. ja, és a Gps ugyanúgy használhatatlan itt is. Kicsit lassúnak találom összességében az egész rendszert, sok a bug, akadás, fagyás, még egyszerű műveleteknél is.
Használtam először the One rendszerrel, az sem tökéletes, de gyorsabb, és sokkal kevesebb problémát is tapasztaltam, a gps is rendesen működik. Szóval szerintem ha lesz időm visszarakom rá inkább a the one-t. -
tkiceg
csendes tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok erről a két cfw-ről ezen a telefonon?
: Delight es The One. Melyik hogyan működik együtt a készülékkel, illetve mi a különbség nagyjából? Mint pl Stabilitás, gyorsaság, testreszabhatóság stb. A legutóbbi delight kb másfél évvel frissebb mint a legutolsó the one.. Mennyit számít ez?
Ha van valakinek tapasztalata erről ossza meg velem pls!
Előre is köszönöm!
Üdv -
tkiceg
csendes tag
válasz
Quasi_modo #13028 üzenetére
nekem azt írja olyankor hogy várjak türelemmel amíg valaki válaszol, ne írjak új hozzászólást.
-
tkiceg
csendes tag
válasz
McLaca #13026 üzenetére
Igen, 60 fontért. miért?
Magyarországon gondolom 15 ezer huf körül hozzá lehet jutni
üdvEgyébként írjon már valaki valamit a c7 teszt fórum részére, mert kb 2 napja akartam ott kérdezni, csak nem tudtam, mert nem lehetett már szerkeszteni a hozzászólásom.
Ugye addig meg újat írni nem lehet, míg nem válaszol valaki. -
tkiceg
csendes tag
válasz
BigBlackDog #13024 üzenetére
Köszönöm
Azért érdekelt, mert Angol földön minimum 200 font a legalja..
Ennyit nem adok érte a kamera ellenére sem, eléggé sokallom.
Ezért vettem most inkább egy 701-est, a c7-esemet cseréltem le. -
tkiceg
csendes tag
Sziasztok!
Mennyibe kerül egy 808-as Magyarországon?
( jó állapotú készülék )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Linux kezdőknek
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest