Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #3024 üzenetére
Az miért van hogy belebikázok a sötétbe és tiszta feketét kapok? Mert csináltam olyat is. És mint írtam a 2. fotó esetében sorozatra nyomtam az állványon lévő telót, és ahogy nyomta különböző beállítással volt hogy több hibás pixel jelent meg aztán tűnt el. Nem mozdítottam rajta. Amit belinkeltem azon pl alig van. A helyzet ahol csináltam a fotókat(2.) azért nem egy átlagos. Ott ahol van fény, és mint írtátok nálam nem látszott a hiba. Olyan mintha csak extrém esetekben történne vmi ami nem állandó, mintha vándor pixel lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- ZIDOO médialejátszók
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Windows XP
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest