- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #3024 üzenetére
Az miért van hogy belebikázok a sötétbe és tiszta feketét kapok? Mert csináltam olyat is. És mint írtam a 2. fotó esetében sorozatra nyomtam az állványon lévő telót, és ahogy nyomta különböző beállítással volt hogy több hibás pixel jelent meg aztán tűnt el. Nem mozdítottam rajta. Amit belinkeltem azon pl alig van. A helyzet ahol csináltam a fotókat(2.) azért nem egy átlagos. Ott ahol van fény, és mint írtátok nálam nem látszott a hiba. Olyan mintha csak extrém esetekben történne vmi ami nem állandó, mintha vándor pixel lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest