Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommer
tag
Vajon mekkora proci dolgozhat benne, és mekkora lehet a RAM mérte?
Gondolom nem lesz olyan szuper mint az N82 332 MHz processor 256MB RAM !
Van valamennyire pontos infó???AMD Ryzen
-
Nordik
őstag
Nemrossz kis teló Nekem egyedül a gombok nem tetszenek, és feltűnt nekem is, hogy kicsi a menü és C gomb.
Talán még wifi jól jött volna, bár nemnagyon tudnám hol használni. Talán felesleges is. -
döncike91
csendes tag
hali. lehet nem ide kéne írnom ezel de hát nah... vennék egy nokia 5300-t és nem hiába nézegetem neten nem találok róla árat hogy elöfizivel manapság mennyi lehet meg hol vehetném meg, mert pl a vodánál nincsen
-
vallas
őstag
Instant get, ha kijön!
addig kihúzom a kistesóval 6120c
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Joe bácsi
őstag
Pici a "Symbi" és a "C" gomb.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
huppancs89
tag
Egyből beleszerettem, csak a WLANt sajnálom
-
huppancs89
tag
válasz Viktor0610 #39 üzenetére
Az meg a másik
Feltuningoltam a kis masinákkal a Myvipet is nehogy már az ne legyen faja -
Thom!
veterán
-
joey04
titán
hasonló véleményem van mint az N78nál: lehengerlő tudás de ronda!
de akinek bejön a kinézet annak talán ez lesz a legjobb választás. -
MODERÁTOR
válasz huppancs89 #38 üzenetére
Tehát akkor megvan, mi kellhet még.
Az tetszik, h. már eleve kiadják a női szíveket megdobogtató rózsaszínben. Nem hónapokkal későb, mint egy rókabőr...
Xiaomi 13T
-
huppancs89
tag
neeeeeeeeeeeeeeeee nincs WIFI áhhhhhhh
NEm hiszem el :@ -
Athos07
senior tag
Itt elég szép képeket tallsz... minden eddig bejelentett és megtapizható telóról.
Élőben az N78 is jóval elfogadhatóbb, mint képen, de a 6220c kinézetben - nálam - továbbra is ráver két kört.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
huppancs89
tag
MEGVAN MEGVAN az uj telóm, ne EZ az EZ amire vártam, ez gyönyörűű!!
-
balu333
tag
Sztem is szép a telo, sokkal jobban néz ki, mint az n78 pl és gondolom ránézésre még a gombsor is használhatóbb, csak sajnos eléggé későire irták a megjelenést (3. negyedév)!
-
Jadro
veterán
Hmm határozottan nem rossz. Kíváncsi vagyok élőben, mert bár tetszik, de valahogy kicsit kerek. De nagyon impresszív a tudása.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Athos07
senior tag
Szvsz ez a teló gyönyörű! Az eddig próbálgatott billentyűzet (3110c-2630-3120c) végre megtalálta helyét, a hátlap nem a szépségről szól, de funkcionálisan rendben van, és a kis méretekbe majdnem belefért egy N82.. annak 2/3-áért.
Ha engem kérdeztek (tudom, hogy nem, de mégis ) ez nagyságrendekkel jobb ajánlat mint a g700, vagy c702-c902... papíron. Aztán a tesztek majd magukért beszélnek (remélem minél hamarabb). Mondanám a g900-at is, de annak nem ezzel kell versengenie, és a wifi abban az árkategóriában tényleg elvárható.. de nem ebben.
[ Szerkesztve ]
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Atlantis
veterán
A tudás remek, de miért kell ilyen rondára csinálni ezt is?
Nálam a mai bejelentések közül a SE viszi a pálmát, bár ott sem jelent meg semmi olyan, amitől az államat keresném...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
bob011
aktív tag
Nekem volt kalandom az E51-el és "sokáig" volt 6120C-m is. A 6120C-t jobban szerettem!
Nincs wifi: jelenleg mobil-net igazán a hsdpa szerintem. A wifi hot-spotok elég gyérek errefelé. /Debrecen/ Részemről vodanet+vitamax és a teljes városban tudom használni.
Nem kívánok vitát kezdeni, de 5Mpx kamera(6220C) vs. wifi(E51) -> nálam a 6220 nyert; mellesleg tetszik is. Az E51 túl hosszú, nem jó mert sokszor csak simán zsebben hordom a telóm.
-
sztyui2
őstag
A tudás nagyon ott van. Sokkal jobban tetszenek ezek, mint a SE bejelentések. Feketében nagyon szép. Azt meg nem tudom ki vesz 5 Mpx-eles xenon vakus mobilt lilában
-
Thom!
veterán
nem piskóta ez sem
-
rumos14
nagyúr
miért jelentik be most, ha csak szept-ben jelenik meg? főleg az N96-nál nem értem, abban aztán tényleg nincs sok újdonság.
-
Ricardo
titán
Na végre. Csak bele tudta rakni az optikát a Nokia is egy normális méretű telefonba
-
nemma
addikt
Igen, meg egy kis kiegészítés:
An extension of the SD standard, SDHC (Secure Digital High Capacity, SD 2.0), allows capacities in excess of 2 GB. SDHC cards are often formatted with the FAT32 file system, which supports partition sizes greater than 2 GB. It uses the same form factor as SD, but the SD 2.0 standard in SDHC uses a different memory addressing method (sector addressing vs byte addressing), thus theoretically reaching a maximum capacity of up to 2048GB. SDHC cards only work in SDHC compatible devices, but standard SD cards work in both SD and SDHC devices
-
-
AMD Power
titán
Úgy látszik ebben az évben nem csak az SE fog belehúzni.
-
legiaap
félisten
Valaki árulja el nekem mi a különbség a microSDHC kártya és a sima microSD kártya közt.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
AMD ehog
aktív tag
KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT
-
AMD ehog
aktív tag
Gyönyörű... Nem találok szavakat. Ezt várom a Nokiától és mindíg is Nokiás leszek
-
max-pain
senior tag
Nincs WiFi Pedig egyebkent eleg fasza...
-
Niquis
aktív tag
Jó cucc, tetszik a billentyűzet formája is. Bár lilában randa, meg az ilyen "flatbed" egybeöntött Nokia billentyűzetek elég szarok tudnak lenni. Ja és hol a WiFi?;)
[ Szerkesztve ]
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
nike_
addikt
Nagyon jó teló, bár a Wi-Fi belefért volna. De amúgy
-
veterán
A tudása nagyon tetszik, a külseje nem, de a külső lényegtelen.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
orbano
félisten
na asszem ez az év is ugyanarról fog szólni. a nokia gyártja a korrekt belsőket, a sunyierikszon formatervez. ha csak az egyik csinálná fele olyan jól azt amiben a másik erősebb, lehetne új telefonom
A vér nem válik VAZZE!™
-
mark75
senior tag
durva ebben a lilla szinben.
feketében nagyon szép,és a tudás ott van. -
törölt tag
jovok ide is szornyulkodni meg morogni
nem baj, paromnak ez is jo lesz
szep nagy billentyui vannak -
blueMerle
veterán