- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron
csendes tag
Sziasztok!
A Nokia kitől veszi a térképet, és milyen gyakran szokták frissíteni? Ez a rész Dunakeszin a Toldi utca és a Kossut Lajos utca között már jópár éve nem üres: google map, de a telefonomon, és a nokia maps oldalon viszont még nagyon szántóföld kinézete van. -
Tron
csendes tag
-
Tron
csendes tag
Sziasztok!
Rátöltöttem én is Bellát a készülékre, alaposan átszabta a kezelő felületet. Keresnem kell majd hozzá valami barátságosabb témát, mert az alapértelmezett (és jelenleg egyetlen) Nokia Evolve nem nagyon jön be ezzel a negyed képernyőt betöltő órával. Anna órája jobban tetszett. Ráadásul a képernyő lapozást egyszerűbbé tevő érintőgombot is megette Bella. Ilyen volt Anna, és ilyen lett Bella.
Persze biztos testre lehet szabni, egyelőre még ismerkedem a készülékkel, illetve próbálom a térképet frissíteni a Nokia Suit segítségével. -
Tron
csendes tag
Sziasztok!
Nos, megrendeltem a Nokia 500-at a T-mobile-tól dominó csomaggal 36 eFt-ért (35 991). Ahogy nézegettem kártyafüggetlenül 34 ezerért is lett volna, viszont abban a "Nokiás dobozban"nem lett volna csak a készülék és a hálózati töltő. Magentáéknál meg benne van a készülék, töltő, adatkábel, fülhallgató, meg két plusz hátlap. Ha a 34 ezreshez külön meg kellett volna venni az adatkábelt, meg a fülest máris többe került volna. Ha jól értelmezem így is vennem kell majd legalább egy 2GB-os memóriakártyát. Tudom a két plusz hátlap nem nagy dolog, de mivel nőnek lesz ez igenis számít. Tudjátok: - Milyen autótok van? - Piros.
-
-
Tron
csendes tag
Sziasztok!
A feleségemnek szeretnék születésnapjára telefont venni. Ez lesz az első "okostelefonja". Eddig csak Nokia telefonjai voltak, ezért gondoltam most is először a Nokiára. Max 30-40 eFt-ot tervezek költeni a telefonra. Ami képbe került: Nokia C5-03, Nokia 500, Samsung Galaxy Gio. (A Samsung Galaxy Y-t elvetettem, mert kicsi a képernyő felbontása.)A Nokiák mellett szólnak a fizikai híváskezelő gombok, és a legális, ingyenes navigáció.
A Samsung mellett szól a nem fix fókuszos kamera, és a szabadabban variálható Android op.rendszer.Kérdés: első telefonnak melyiket ajánljátok, ha elsősorban telefonként lesz használva, azaz leginkább a hosszabb üzemidő, és a lefagyásmentes működés a szempont. Illetve van-e más olyan készülék, ami a fentiekkel összemérhető tudású, és árban is megfelel. (Persze szívesen vennék Samsung Galaxy Ace-t, de azt 50 eFt alatt nem kapom meg.)
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árfekvésű, Symbian rendszerű telefon, ahová szánják, oda megfelelő, bár vannak hibái.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest