- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ParaisAnn #1208 üzenetére
Értek a telefonokhoz. WP 6.5, ios, android... Symbian S40, S60 még régebben, meg Anna, majd belle az n8-on, de valahogy kifogott a belle...
Ellenben a WP7 eddig kellemes csalódás. Bonyolult a cucc, de ha rájön az ember, egész kellemes.
Persze az adroidot nem éri el.Jó kis teló az 500-as, ráadásul buzeráltam a telefont 5 órán át, és nem merült szinte semmit....
Ellenben bármelyik eddigi telefonom és most a lumia is merül szépen.Csak sajnos úgy néz ki, túl nagyok voltak az igényeim a hardverhez és szoftverhez!
Ettől még tetszik az 500-as, és ha nem viszik el, cégesnek meghagyom
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Lacus_84
senior tag
válasz ParaisAnn #1132 üzenetére
Frissítés előtt majd mindenképpen érdemes lesz csinálnod egy biztonsági mentést a rendszeredről, mert ha esetleg valami baj történik telepítés közben, akkor könnyedén vissza tudod állítani a mostanit. Viszont elképzelhető, hogy a most telepített alkalmazásaid közül nem mindegyik lesz kompatibilis majd az új rendszerrel. Azt nem tudom, hogy az alapbeállítások megmaradnak-e. Én mikor Anna-ról Belle-re frissítettem, akkor mindent újra be kellett állítanom, mivel akkor teljesen új rendszer került a telefonra. De mivel most csak egy frissítés jön a jelenlegi rendszerhez, elképzelhető, hogy megmaradnak az alapbeállítások.
-
Gery1987
őstag
válasz ParaisAnn #1115 üzenetére
Én most tettem fel...gond nélkül felrakta a telefon. Néha előfordul, hogy egyből nem áll neki, VAGY ha WiFi-n vagy és lassú a kapcsolat és be van kapcsolva az energia takarékos a WiFi-hez akkor megszakítja mert ledobja a telefon.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Prowler
senior tag
válasz ParaisAnn #1090 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a felvilágosítást! Igazad van,fogyasztói társadalomban élünk,ha kell valami vedd meg. Igazából csak kíváncsi voltam erre az egészre,barátomnak is 2.1 Androidban nem volt,2.3.7ben már igen,olvasom a teszteket,van ahol az Ice Cream Sandwichben sincs... Nem ettől fog összedőlni a világ természetesen,de vicces hogy mindenből ennyire pénzt akarnak.
Veremivadék Undorkutya
-
-
Lacus_84
senior tag
válasz ParaisAnn #1039 üzenetére
Igen, néha muszáj beruházni egy-egy alkalmazásra ha nincs más megoldás. Javaslom, hogy előbb trial vagy lite verziót töltsd le (amennyiben elérhető), és ha elnyeri tetszésed, utána vásárold meg.
Ezt a telepítési problémát passzolom. Esetleg próbáld meg újratelepíteni a PC-s szoftvert. Ennek is a legújabb verziója van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest