- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orosz Mérnök
tag
válasz
Lalikiraly #26 üzenetére
Most amikor írok(bejegyzésnél a dátum),végig pörgettem 40000-ig a Media Markt ajánlatát. 25-30 között bizony akad nem is egy 1GB RAMmal telefon,amihez 16/32GB-os tárhely van,illetve még 30 fölött se ritka a 2/16-os telefon. Ezzel a kis Nokiával papíron egy szinten levő készülék nem igazán van. Innét nézve a szememben más a megítélése a jelenlegi 40 alatti árával. Ja,a kijelző felbontásokat nem is említeném,sok készülék bőven alatta van közel 6"-os kijelzővel,de van valami Ilike 6.6"-al,ahol már nem is merték kiírni a felbontását.
-
Éppen itt fekszik az asztalon. 39000 Magyar Pénz volt. Hirtelen kellett, hát megvettem.
A kamerája sokkal jobb mint vártam. Párom 70 rongyos Samsungját is veri valamiért. Pedig azt aztán már agyonra frissítették. Na a rendszersebesség az komótos. Néha a kamera sok másodperc múlva indul csak el. Nagyon jól össze van rakva. Az Micro USB miatt egyenesen akasztás fejlövéssel járna szerintem is. A tárhely is lehetne 64 nyugodtan. Viszont nincs teleszemetelve programokkal, mondjuk így is van bőven sok vacak amit letiltok a picsbe. Az előlapi kamera is tök jó. A képernyő fényerő nagyon jó, de az automatika azt hiszi, hogy Denevér vagy mifene vagyok, olyan alacsonyan tartja. A hangszórója is egész jó. A fejhallgató kimenet viszont kiemelkedően jó! Nem rossz kis telefon, a helyén kell kezelni, olyan 35 000 Forintos kategória. És akkor simán ajánlott, bár én 40 ért sem bántam meg. Viszont nagy, de nagyon... A kávák is lehetnének vékonyabbak és nem tudom miért kell agyonkerekíteni. De ez van. -
-Faceless-
őstag
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Szerintem is nagyon rendben van, de belépő snapdragonnal máris milliószor jobb választás lenne.
-
hommeros
őstag
50k-ért inkább egy használt samu, mint ez...
-
GSP
aktív tag
Elfogadható.
-
Fall-N
veterán
válasz
scarabeus86 #18 üzenetére
Igen jogos, de hidd el sokan nem teszik fel a Liteot, hanem a simát. Egyébként csak szemléltetésnek írtam, hogy nem kell nagy dolog és be is fog lassulni. Ahogy előttem írták erre Android GO kellett volna ROM-nak.
Mondjuk a megvétele mellett semmilyen racionális érv nem szól, mert ennyi pénzért vannak jobb telefonok, az elvárható minimum 3 GB memóriával is már. Inkább egy Redmi vagy előző generációs Redmi Note 8T is kapható már 50 körül, amit írnom sem kell hogy nem egy kategóriában vannak. Sokkal jobb a Redmi. Sőt ennél még a régi Redmi Note 5 is jobb, pedig az nem ma jelent meg.
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Ráadásul miért nem Android 10 GO-val jött ki? 2 Gb ramos teló is megkaphatja már a GO-t. Akkor legalább az alaprendszer nem enne annyit.
Csak gondoljunk bele. Ha az Android GO a 10-nél felment 2 GB Ram maximumra, akkor az alaprendszer igénye is nőtt.
HMD, menj haza, hülye vagy! 50 ezerért.Hát igen. Minden jel arra mutat, hogy nagyon nagy változások lesznek a mobilpiacon. A Galaxy A42 5G-re várok. Ha HD+ felbontása lesz, akkor elkezdődik a kategóriák széthúzása, mint a laptopoknál. Vége a jó időnek!
-
janeszgol
félisten
válasz
scarabeus86 #14 üzenetére
Ja igen, ezt elfelejtettem leírni, pedig nálam ez az egyik legfontosabb paraméter. Brutál szar.
Mint a J5 2016, ami a gyönyörű madár csicsergős erdőből némafilmet csinált. (A Lumiák pedig mindent felvesznek, minden él rajtuk.) -
scarabeus86
tag
Videó alatt a zajszűrés nagyon komoly, még az autók zaját is kiszűri. Meg kb minden mást is.
-
Rettentő gagyi...
-
Hallosz
senior tag
Tegyük fel, hogy telefonálás, SMS, e-mail, face, messengert, némi gyalogos navigáció, és reggel este you tube nézés a buszon/vonaton. 4500-as akkuval bőven jó.
A RAM mérte viszont extra gáz, a fényerő szerintem a használhatatlanságot súrolja.
Kint csak borús időben, de bent is csak behúzott sötétítővel. -
Hieronymus
veterán
"Van piaca ezeknek a készülékeknek, főleg, hogy ott nem is ennyibe kerülnek."
Logikai bukfenc van a mondatban. Ahol kevesebbe kerülnek, ott a konkurencia is kevesebbe kerül. Az ár-érték arányok maradnak, más szintú adóterhek mellett is.
-
janeszgol
félisten
A kijelzo minden arkategoriaban gagyi. A kamera elmegy, a szinek jok. A P22 elmegy, de kikophatna, plane ennyiert, a 2 GB ram viszont sok minusz pont.
Ezt kellene 30 ezerert adni, az 1.x-eket meg kidobni a kukaba.Vacak vetel.
-
Lehetne olcsóbb, illetve ez a microUSB
De tetszik ez a nyúlánk forma, nem annyira tepsi tőle. -
Lincoln6echo
tag
Amire nagyon kell arra tökéletes!
-
joey04
titán
Az adapter érdekes. Aztán ennyi.
-
törölt tag
Emagon a szürke már le is van akciózva 42-re , jobb lett volna ha alapból onnan indul az ára.
-
_flamer
aktív tag
A többi gyártó hasonló készülékeihez viszonyítva nem nagy durranás, de ahhoz képest, hogy a Nokia milyen telefonokat adott ki mostanság belépőszintnek nevezve már egészen bíztató.
-
jUUh
addikt
Kicsit még esik az ára, és szerintem egész korrekt belépő ajánlat. Számomra főleg a szoftver ami kiemeli a többi közül. A nappali képek szerintem is elfogadhatóak.
-
cellpeti
nagyúr
MicroUSB? 2020 van emberek! Jó lenne felébrednének a Nokiánál végre
-
MikeWazowski
veterán
Szerintem a kamera nagyon rendben van az árhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia belépő szintjén ugyan történt fejlődés, de a kettes széria új modellje még mindig egy nagyon egyszerű és szerény megoldás okostelefon témakörben, de használható.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest