- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Kösz az építő jellegű hozzászólást te már aztán tudod melyik játékba mennyi időt öltem bele
de még mindig nem derült ki mi merre ebben a játékban - a promó videókat hogy kereskedni, meg felfedezni, meg lőni kell nagyon jók csak még mindig nem derül ki a játékról semmi.
Majd twitch-en megnézem a streameket ott legalább látom is majd a játékot.
-
haxiboy
veterán
Játékosbázis szerintem nem sokat számít, elég kicsi az esélye hogy valaha is találkozol valakivel a játékban
Viszont jelenleg már tűkön ülök, abban reménykedek hogy 60fps lesz PS4-en... ez döntő szerep lehet nálam ennél a játéknál
Más játékoknál nem zavarna, de egy olyan játéknál amire több évet várok....hát mostmár ide vele
-
acura
tag
válasz
szallasi007 #7 üzenetére
Felfedezni, kalandozni. Te ugyan nem, de más biztosan több 100 órát fog beletenni.
haxiboy: A PC-s változathoz nem fűznék túl nagy reményeket. PS4 re fejlesztenek, PC-re portolnak. Vajon mi lesz?
Kb élesebb lesz a kép, és kicsivel nagyobb texturák lesznek szerintem.
Oda érdemes megvenni ahol nagyobb lesz a játékostábor, amit így előre nehéz megjósolni. Lévén PS4 en nem lesz PSPlushoz kötve, azaz ingyen lehet vele multizni, míg PC-n meg olcsóbb lesz maga a játék.
-
szallasi007
őstag
Én még mindig nem értem mi a túrót kell csinálni a játékban? Hogy miért akarnék ezzel legalább 30-40 órát játszani?
-
PiTM0N
tag
0:44-nél adja a játék az óvervacsos hitreget...
-
haxiboy
veterán
Lehet már tudni valamit a PS4 vs PC verzióról?
Már nem azért mert a grafika a lényeg, de ha már mindenképpen beszerzem, akkor arra a platformra veszem ahol a legjobban néz ki -
Tigerclaw
nagyúr
Elég fura grafikai stílus. Számomra túl színes és túl tiszta, mesterséges.
-
Matada2.3
veterán
Nincs hozzá gépem, viszont amint meglesz az egyik ismerősömnek, csak ott fogok csövelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest